Ha nem tudom mikor volt peteeresem, mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Ne nyirjatok ki a kerdes miatt, de ugy jartam, hogy a clover app-om egy frissites alkalmaval torolte minden adatomat. Annyira arra tamaszkodtam, hogy csak nagyjabol tudom beloni, mettol- meddig tartott a mensim.
Nagyjabol a napokban kellene megjonnie, igy ma lottem egy x-epil tesztet, de negativ lett.
Nagyon szeretnenk egy tesot, de az elso kisbabam is 1,5 ev utan sikerult csak. Kezdem ugy erezni, hogy megint be fogok csavarodni az orokos tunet figyelestol…
Ti mit tennetek? Naponta teszteljek? Nektek volt, hogy keson mutatta ki a teszt a terhesseget?
ma 07:00
1/4 anonim válasza:
Azt elvileg tudnod kellene, mikor esedékes a menzeszed - ha ez az idöpont elmúlt, akkor érdemes legkorábban tesztelni
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyjabol tudom, hogy ma-holnap esetleg holnaputan… vagy mar kesik. Nem tudom. Ez a bajom. Es idegorlo, foleg egy negativ teszt utan, amikor az ember meg kellene, hogy nyugodjon. De igy bennem van az, hogy lehet tul koran teszteltem.
ma 07:54
4/4 anonim válasza:
Sosem tudom, hogy mikor fog megjönni, az első baba nem tervezett volt, akkor csináltam tesztet amikor már gyanúsan régen menstuáltam. A 2. tervezett volt, az első védekezés nélküli együttlét után 17 nappal csináltam tesztet és pozitív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!