Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

A párommal már 8 hónapja próbálkozunk a babával (24 es 28 evesek vagyunk).Előtte 6 évig megszakitással védekeztünk, egyszer sem lettem terhes.

Vérvételre rendszeresen járok, pár hónapja a tsh-m 3,1 a prolaktinom 490 u/ml. Erre szedek letroxot es norprolacot ami levitte 2,93-ra es 117-re. Mellette E, D, B vitamint, q10-et, folsavat, inozitol premiumot es normoxilt szedek. Nőgyógyászati vizsgálatom negativ. Ciklusaim 28-29 naposak. Ovulációs tesztet használok. Miért nem sikerül a baba?

ma 03:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem “a hiba nem az ön készülékében van”.
ma 05:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran szexeltek? Közötte “ürít tárat” a párod? Ő volt vizsgálaton? Figyel arra, hogy ne szaunázzon, ülésfűtésezzen, ne hordjon szűk nadrágot, ne legyen laptop az ölébe? Ő is szedhetne vitamint meg folandrolt.

Érdemes lehet omega 3-at (epa, dha) is szednetek.

ma 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

És mobilt se tartson az ágyéka közelében 30 centin belül.

Mondjuk azt már 15-20 éve kúrhatta el ha ott tartja folyamatosan… Úgy nem is csodálkozok, hogy egyre terméketlenebbek a férfiak ma már…

ma 06:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Ovuláció előtti napon, és az ovuláció napján mindenképpen. Egyébként pedig három-négynaponta. De a termékeny napok kezdetén sűrítjük, próbálunk 2 naponta.

Sajnos ahogy rengetegen, ő is munka közben a zsebében tartja a telefont….

ma 07:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Tavaszig szerettünk volna várni az ő vizsgálatával, hátha addig sikerül. Szaunázni kb. Fél évben egyszer szokott, a többi nem jellemző rá.
ma 07:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbáljatok inkább 2 naponta együtt lenni + ovukor/ovu előtt. Lh teszt ide-oda, bármi lehet. Tényleg fontos, hogy ne görcsöljetek annyira rá. Mi babatervezés előtt szedtünk anti-stresszt meg nyugtató teát ittunk, mert borzasztó stresszes időszakon mentünk keresztül.

(Egyébként mi is megszakítással “védekeztünk”, de nem lett volna gond a baba.

7 évig megszakítás, első gyerek 1. hónapban, 2.5 év megszakítás, második gyerek 2. hónapban fogant; pedig mi is aggódtunk az elején, hogy lehet baj van, ha ennyi ideig nem csúszott be gyerek…)

ma 07:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak frusztráló, hogy egy pozitiv tesztet sem sikerült produkálnom soha, és hogy “fiatalon” problémákba ütközünk ezzel kapcsolatban. Nálunk sem lett volna gond ha “becsúszik” a baba az évek alatt, de amióta élesben megy, picit megijedtem, hogy mivan ha…
ma 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a helyetekben foglalnék időpontot meddőségibe, hónapok amíg bejuttok és minden vizsgálat meglesz.

Lehet egy petevezető elzáródás,IR, PCO(S),a párodnak andrológiai probléma.

Nekem miután rendbe tették a pajzsmirigyem, abban a hónapban csak egyszer voltunk együtt, mégis terhes lettem. Előtte 2 évig nem sikerült, pedig lőttem az ovu teszteket, 2 naponta voltunk együtt.

Nem azt mondom, hogy probléma van, de szerintem felesleges tovább várni.

ma 08:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Ha hamarabb bejutnánk, minthogy meglenne az egy éves próbálkozás, akkor is foglalkoznának velünk?

Tényleg elkeseredettnek érzem magam. Egyébként UH szerint nincsenek cystáim. Aztán kitudja. Átjárhatóságira időpontot addig nem szeretnék kérni, amig nem tudjuk, hogy nála van-e a gond. És lehet, hogy nem is adnának.

ma 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!