Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombiknál más injekciókkal...

Lombiknál más injekciókkal lett több petesejt?

Figyelt kérdés

Az első lombikom nem sikerült, 0 petesejtem lett. Az lenne a kérdésem, hogy most valószínűleg más injekciókkal vagy még emelt dózissal van esélyem vagy ha ennyire gyászos volt az első, akkor nem számítsak sok jóra?

Korai petefészek kimerültség, azokból is csak az egyik működik.

tegnapelőtt 16:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi az FSH-d, az AMH-d? Milyen gyógyszert kaptál és milyen dózisban?
tegnapelőtt 17:21
 2/25 A kérdező kommentje:

Fsh 27 amh 0,03

Bemfolat kaptam reggel 2x75 este 1x75

tegnapelőtt 20:19
 3/25 anonim ***** válasza:
Fuh...hát 27-es FSH-val csoda, hogy elkezdték. Tudtommal 20 a határ.
tegnapelőtt 20:20
 4/25 A kérdező kommentje:
A stimuláció 7 napig tartott, aztán kaptam a repesztőt. 1 üres tüsző volt.
tegnapelőtt 20:20
 5/25 A kérdező kommentje:
A doki nem mondta...
tegnapelőtt 20:21
 6/25 anonim ***** válasza:
Ez melyik lombikközpont?
tegnapelőtt 20:22
 7/25 A kérdező kommentje:
Forgács
tegnapelőtt 20:22
 8/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Van spontán ciklusod még?
tegnapelőtt 20:23
 9/25 A kérdező kommentje:

36 vagyok.

Nincs ciklusom, legutóbb 5 hónap után csak gyógyszerrel jött meg. Akkor kaptam fogamzásgátlót és úgy indult a lombik.

Volt teljes életmódváltásom, akkor volt 2-3 ciklus, aztán többet nem jött meg. Minden vitamin, diéta, mozgás ellenére csak minimálisan javultak az eredményeim.

+ir+ hasimoto

tegnapelőtt 20:26
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

DHEA-t és Q10-et szedsz?

Hát, nem akarlak elkeseríteni, de nem tűnik rózsásnak a helyzeted. Mondom, ezzel az értékkel csoda, hogy indítottak egyáltalán stimulációt, mert nekem lombikos orvosként dolgozó ismerősöm 20 IU/l-t mondott határnak FSH érték esetén.

Esetleg soft protokollon el lehetne gondolkodni, mivel nagy dózisú gyógyszerrel sem várható jobb eredmény sajnos.

Illetve a petesejt donáción kell elgondolkodni. Beszélgettetek már erről a megoldásról?

tegnapelőtt 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!