Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik: Beültetés után, mit...

Lombik: Beültetés után, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Én előtte állok, és érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi vált be.

Irodai munkám van, de van, hogy stresszes, így tervezek otthon maradni 2 hétben. Olvastam, hogy javasolják a sok pihenést, de hogy a sétálást is a vérbőség miatt.

Nektek mi vált be, ti hogyan vészeltétek át azt a két hetet?

Esetleg javaslatok ami ilyenkor jó.

Hallottam hogy esténként egy pohár vörös bor, vagy gránátalma lé is segít.

jan. 30. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 3 beültetésem volt,a harmadiknál döntöttem úgyhogy azt 2 hetet itthon töltöm,bár én kereskedelemben dolgoztam napi 12 óra talpon, jövés-menés ha áru van akkor dobozokat pakolni,hajolgatni...

Az első 2 napban sokat feküdtem, pihentem (azt javasolták a beágyazódás miatt)

Nem mondom hogy ez miatt, szerintem nekem a long protokoll hozta meg a sikert, azóta meg is született a kisfiam.

A borról és gránátalmaról nem hallottam.

Sok sikert Neked!

jan. 30. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Első babám 3.ra sikerült

A második babam 4.re (18 hetes vagyok)

Pcos vagyok (0 menzesz).

Hogy mi hozta meg a sikert fogalmam sincs.

Nekem mind a 2 baba akkor sikerült amikor túlstimulaltak.

1.babánál korházban voltam hiperstimuval (20at szívtak le) , nagyon figyeltem az étkezésre, szinte csak répát és karalábét ettem nyersen 😵‍💫

2.babánál 34 petesejtet szívtak le.

Másnaptól olyan fájdalmaim voltak senkinek nem kívánom..petefészkem kidomborodott a hasamon, levegőt alig kaptam akkorák voltak. Na itt az étkezésre egyáltalán nem figyeltem, enni alig bírtam,( napi 1 kicsi zacsi pombär chips ment le), mivel egész nap ittam ittam ittam, hogy ne kerüljek korházba.

Elmentem a beültetésre , amihez külön nyilatkozatot kellett írnom, különben meg sem csinálták volna. Erőt vettem magamon, úgy csináltam mintha jól lennék, szerencsére nem vizesedtem.

Valahogy ennél a beültetésnél nagyon azt éreztem, el kell mennem, hiába kínlódok még a levegőért is, tudtam, hogy sikerülni fog. Embriologus megjegyezte, hogy nem tudja elhinni hogy lehetek ilyen jól és sétalgatok a saját lábamon (iszonyat szenvedtem belül) .

Teltek a napok és egyre jobban lettem. Et +5 napon már pozitív tesztem volt 🤞

Sokszor gondolkodom mi hozhatta meg ténylegesen a sikert, de nem tudnám megmondani.

Higyj benne és ne add fel ! Sok sikert kívanok

febr. 1. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jó kívánságokat és a válaszotokat! :):)

Gratula nektek! :)

febr. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!