40pluszosan babát szeretnék.Lh tesztekkel próbálkozom,eddig az one step nagy csalódás,két ciklus alatt kb 2szer láttam nagyon halvány második csíkot.Olvastam sokan nem is szereti a teszteket,de nekem sajnos véges időm mit javasoltok?
40fölött miből gondolod, hogy a teszt hibája, hogy nem lesz+?
Ha 78 a születési éved, akkor jócskán 40pluszos vagy, kis túlzással az lenne fura, ha pozitív lenne. 30 évesen még nekem is mutatta még a 25-ös is, 40 fölött meg már a 20-as is csak majdnem egyforma csíkos lett. Feltételezem, 20-ast használsz, próbálj érzékenyebbet, vagy mondjuk vizsgáltasd ki magad, hogy van-e egyáltalán ovud.
Segítő, mivel én is 40fölött vagyok terhes, de eszembe se jutott volna a tesztet szidni, azért, mert nem +.
Akkor nyilván azt is tudod, hogy se a 22, se a 15, se a 14-es TÜSZŐ(nem petesejt) nem jelenti, hogy meg is repedt.
De ahogy a másik kérdésed elnézem, vannak még hiányosságok bőven. Nem, a "mindjárt megjön érzés", nem ovu előtt van, mivel a progreszteron okozza, ami az ovu után termelődik.
Akkor majd kioktatom a nőgyógyász dokim mert ő mondta ezt nekem.,ovuláció előtt tapasztalhatom ezeket a tüneteket.
Ugyanis tüszőrepdès előtti feszülés lehet.
#6! Az a baj, ha 45 fölött van, nem is lombikozhat Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!