Halvány teszt de nem erősödik mesélne valaki boldog befejezést?
Jó estét! Tanácsot szeretnék kérni. 2 korai vetélésen és egy kémiai terhességen túl jelenleg 7 napja kesik a vérzésem tesztjeim halványak de nem erősődnek. Menstruációs tünetem nincs csak puffadás, émelygés fura és utálom kaják kívánása.
Hasi uh-n nagyon vastag méhnyálkahártyát látnak de hüvelyyire 2 hét múlva kell mennem.
Vajon van még reményem vagy ez a baba nem lesz baba?
Köszönöm a választ
Hcg vérvételre kellett volna menned 2x 2naponta,ott l@tnád hogy emelkedik e rendesen a hcg.
A többi terhességnél erősödött a teszt rendesen?
Sajnos nekem csak rossz tapasztalatom van nem erősödő tesztel, olyan is volt hogy csak 3 napig nem erősödött igazán, 1 hét lemaradás volt, szívhang is lett majd 2 nap múlva vetélés.
Mivel tesztelsz? Nincs véletlenül képed?
Ahogy a 2. is írja, van olyan teszt, ami nem tud többet egy bizonyos erősségnél, vagy alig erősödik szemmel láthatóan.
A teszt nem mindig függ össze az embrio fejlődésével, nekem az x-epil is nagyon erős volt (a sikeres terhességemnél szerintem soha nem lett olyan erős, pedig teszteltem sokáig, mint egy eszelős 🙃), mégis missed ab lett... A sikeres terhességnél meg jól látható volt, de halványabb a kontrollnál.
Amúgy kivizsgáltak a vetélések miatt? Tudom, hogy elvileg a kémiai nem számít vetélésnek, de ha esetleg most is az lenne a vége (szorítok, hogy ne!), és eddig nem kezdtétek el kideríteni az okot, akkor itt az ideje.
Ehhez sem ártana a hcg vérvétel, akkor nem csak pár teszttel tudnád igazolni, hogy elindult valami, mégsem sikerült.
Szurkolok, írj majd!
Voltam kivizsgáláson. IR-t találtak amit 5 hónapja kezelnek hatással. Egyéb nőgyógyászati okra nem derült fény.
Holnap.megyek béta HCG vérvételre maganlaborba mert nálunk tb alapon nincs. Nagyon izgulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!