Spontán vetélés művi befejezése utáni 12. napon + lett az ovu tesztem, együtt is voltunk, azóta meg semmi: minden teszt (ovu, hcg) negatív, de meg sem jött.4 hét telt el azóta. Várható a menzesz?
Vetélés után pláne ha befejezték,hat hétig nem is szabad együtt lenni.
Ne haragudj,tudom h borzasztó érzés,de várnotok kéne.
Köszönöm a hozzászólásokat!
1 hónapja volt a műtétem, az orvos 2 hét szünetet javasolt csak.
Sajnálom, de én is a többiekkel értek egyet. Meg kellett volna várnotok amíg rendesen megjön, elmenni a 6 hetes kontrollra, és ha akkor minden rendben, csak utána együtt lenni. Szerintem várj türelmesen.
Sok kitartást, és sikeres babásodást!
Részvétem... :(
Nekem műtét után kb. 4-5 hétre jött meg. Utána 6 hetes kontroll, akkor mondta a doki, hogy lehet próbálkozni, minden rendben. Következő hónapban terhes is lettem! Nekem is kicsit korainak tűnik a 2 hét amit a doki mondott, de hát mi nem vagyunk orvosok, gondolom jobban tudja miért mondta. :) Nekem 9 hetesen halt el a babám, lehet neked korábban. De az első menzid mindenképp várd meg, hogy meglegyen a tisztulása a méhednek, álljon vissza a normál állapotába és utána lehet próbálkozni!
Sok sikert!
8 hetes voltam:-(((, és a műtét után 2 hétre kellett kontrollra mennem, ahol mindent rendben talált a doki.
Köszi mindenkinek a véleményét!
Én is túl vagyok már 2 vetélésen,műtéten. Szerintem is túl korai volt az együttlét,pláne,hogy újra próbálkoztok. Várni kellett volna,hogy regenerálódjon a méhed,a szervezeted,nehogy újra teherbeess(mert ugye ilyenkor a legkönnyebb,azt mondják)és megismétlődjön a vetélés.
Felelőtlen dolog volt,de ti tudjátok.
Sok ellen példa is volt már ilyenre,hogy nem vártak műtét után és sikerült is egyből. Kívánom,hogy nektek is szerencsésen végződjön!
Nekem egyébként kereken 30 napra a műtét után jött meg először!
Második vagyok.
Én nagyon sokáig egyszerűen nem tudtam a sexre gondolni.Két hét...á ki se bírtam volna.Pedig nagyon akartam én is babát,de... még 6hét után is volt h közben is sírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!