Junius 6-án volt egy spontán vetélésem.12-én elmult a vérzés azóta minden nap együtt vagyunk a párommal, azaz 1 napot hagytunk eddig csak ki. összejöhet közvetlen vetélés után?
Már ne haragudj,de nektek nem mondták,hogy vetélés után 4-6 hétig nem kellene sexuális életet élni?
(Mondjuk nekem a lelkem se vitt rá,de nem vagyunk egyformák). Nem hiszem hogy rögtön terhes lennél,a szervezetednek újra peteérést kell produkálnia.
szia!
Nem fog összejönni!!
terhes voltál! a hcg még elég magas ahhoz hogy a szervezet hormonjai beinduljanak.. gondold végig: egy terhesség alatt sem lehet újra teherbe esni..
De minimum 6 hét pihi kell hogy a következő terhességed egészséges legyen.. és még keveset is mondtam.. a dokik 12 hetet mondanak!
álljatok le kicsit!
fizikailag sem tesz jót..A méhszájat is hagyni kell regenerálódni..
Sziasztok!
Nekem 5 hónapja volt vetélésem,amit sajnos műszeresen fejeztek be! Azt mondta a doki, a 4. hónaptól próbálkozhatunk. Pár napja pozitívat teszteltem. 2 napig örülhettünk, mert spontán vetéltem. Bekerültem a sürgősségire, ott a doki újabb 6 hónap pihenőt javasolt. Ilyen sok idő kell a regenerálódáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!