40pluszosan babát szeretnék.Lh tesztekkel próbálkozom,eddig az one step nagy csalódás,két ciklus alatt kb 2szer láttam nagyon halvány második csíkot.Olvastam sokan nem is szereti a teszteket,de nekem sajnos véges időm mit javasoltok?
45 vagy 46 évesen elengedném azt az álmot, hogy spontán essek teherbe.
A teszt valószínűleg azért nem lesz pozitív, mert nincs peteérésed.
Nekem PCOS miatt nem volt rendes tüszőrepedésem, de az LH teszt így is erős két csíkos volt hónapokon át. Vizsgálat (cikluskövetés) mutatta ki, hogy nincs peteérésem, elkezdett növekedni, de nem repedt meg. Neked meg a teszt sem erősödik.
Én javasolnám, hogy One Step helyett más márka tesztel is próbáld.
Itt a Gyakori kérdések oldalon, sokan írják, hogy mindenkinek másfajta teszt válik be, ezért kell próbálgatni. :)
Előző voltam, valóban elszomorító olvasni a lehangoló és rosszindulatú kommenteken.
Volt amikor másnak csak annyit kommenteltem, hogy szurkolok, hogy ne egy bizonyos betegsége legyen, amit vagy 5 kommentelő vagy több "megjósolt" neki, hogy biztosan az van, és csak gyógyszert kelljen szednie, hogy rendeződjenek az értékei, és jól le lettem pontozva, pedig végül igazam lett, szerencsére nem az volt a gond, amit mindenki megírt. :)
Így szurkolok neked is, hogy sikerüljön a baby természetes úton.
Szerintem az is segítő szándékú, aki azt javasolja, a korod miatt inkább ne a spontán terhesség reményével húzd az időd, meg lh tesztekkel, hanem csináltass egy friss cikluskövetést, hormonpanellel, hogy látszódjon, van-e peteérésed.
46 évesen minden hónap számíthat már. A petesejtek száma nem végtelen.
Cikluskövetés:
Az ébredési hőmérséklet (minden nap mérned kell a hőd), a nyák (és esetlegesen a méhszáj) változásait, valamint más testi jelek megfigyelése és nyomonkövetése.
Hormonpanelt:
pedig doki tud kérni neked, hogy van e valami hormonprobléma, vagy minden rendben van-e. :)
Nőgyógyász 1 év próbálkozás után írja csak ki.
35 felett pedig fél év után.
Pajzsmirigy is rendben kell hogy legyen, és sok más is.
Akkor ez vérvizsgálat,labor ugye?
Fsh,e2 meg lh értékek nem mutatnakvalami képet a dokinak hogy kell e beavatkozni? Vagy ez a 3nen elég szted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!