40pluszosan babát szeretnék.Lh tesztekkel próbálkozom,eddig az one step nagy csalódás,két ciklus alatt kb 2szer láttam nagyon halvány második csíkot.Olvastam sokan nem is szereti a teszteket,de nekem sajnos véges időm mit javasoltok?
#10! Sajnos, ez is meddőségi probléma, mert nem születik belőle gyerek. Tudom, hogy rossz belátni, de ez bizony összefüggésben van a korral. Egyre több a "hibás" petesejt, ezért egyre nagyobb a valószínűsége a vetélésnek.
Nyilván nagyobb esélyed van babára, mintha idáig se jutnál el, de arra is fel kell készülni, hogy lehet még vetélés. Én is így folytattam a vetélés után. Amúgy Q10-et szedtem nagy dózisban, az állítólag jó a petesejtekre, de az elsőn az se segített☹️ Jelenlegi terhességem viszont teljesen egészséges. Szóval nem szabad feladni! Van már gyereked?
#12! Azt hormonlaborból nem tudhatod, mert az a ciklus elején szokott lenni, meg ovu után. Szóval nem derül ki, hogy az LH csúcsod eléri-e a 20-at.
A neved alapján 46 éves vagy, a doki azért nem írt ki semmit, mert tudja, hogy kB esélytelen a dolog, csak valamiért nem merte a szemedbe mondani.
45 év felett a saját petesejtes lombikok sikerrátája is itthon 0%. (Csinálnak 45 év felett lombikot, vagy legalábbis az új törvény előtt csinálták, csak fizetősen. Attól hogy csak állami intézmények vannak létezik fizetős lombik.)
Szóval nemhogy spontán, lombikkal is gyakorlatilag 0 az esélye annak, hogy gyereked legyen. Külföldön donor petesejttel lehet próbálkozni, ha van rá keret és hajlandóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!