Sűrű bennékű 46 mm-es cisztára milyen gyógymódot javasoltok?
Ott voltam, varjunk 3 honapot, egyebet nem javasolt... Ertelmes valasz esetleg?
Hogyan tuntethetnem el ez ido alatt termeszetes modon?!
Tisztaban vagyok vele, hogy ha nagyobb lesz muteni kell. Nem kell hozza agysebesznek lenni.
Inszemunk volt aprilisban, nem sikerult, most jott ki a lepes, hogy elmenjek sima kontrollra. Avivazok, es az szepen eltuntette ez ido alatt a sima tuszo cisztat, erre jott helyette ez. Verzes problemaim mindig is voltak, a teso nem sikerul 2 eve. Inszem ota kb allandoan verzek par nap megszakitassal.
Ez aprilis ota kerult oda, addig tuti nem volt ott. Az orvosom eleg szuk szavu, nem mondott konkretumot, hiaba kerdezgettem.
Ez legalabb egy remenysugar, hogy eltunhet.
Ha április óta vérzel az nagyon durva. Hormonsort kértek miatta?
Az Aviva jó gondolat. Ez már komoly vérveszteség is ennyi idő után. :(
Nem kert, ez is bosszant. Nekem a fejemben volt, hogy kerek beutalot, de kiment, mikor mondta, mi a helyzet. :( Tudom, nem lat jovobe, de jo lett volna, ha mond valamit. :/ Koszonom a segitsegeteket!
Most ujra megjott, par nap mulva folytatom az avivat, es bizok benne tovabbra is. Egy cisztat mar eltuntetett, remelem ez is sikerulni fog. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!