Sűrű bennékű 46 mm-es cisztára milyen gyógymódot javasoltok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 18:32
11/16 anonim válasza:
Jól döntesz. Semmi értelme ahhoz járni, akiben elveszett a bizalmad.
12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy irtal!
2019. júl. 20. 20:58
13/16 anonim válasza:
Szia.
Nekem anno megmutottek ekkora cisztaval, ami follicularis ciszta volt. Ha folyamatodan verzel, az nem jo hormon sor kellene, vagy Eü kaparas. De a helyedben valts orvost. Illetve egy kérdés hogy kaptal e stimuláló gyogyszereket inszem elott? Mert a gorss lehet azert mert tulstimulaltak. De en mindenképp orvosvaltast mondanék neked.
14/16 A kérdező kommentje:
Kaptam persze. :( Closti+meriofert+ovitrelle. Utana ugye nem volt kontroll, mi repedt es mi nem. 1 dominans tuszom volt, meg vagy 3 kisebb. Lehet, ebbol maradt vissza? Neked is koszonom a normalis valaszt.
Az aviva turi jo a tuszo cisztara. Egy evig volt meg, utana 3 honap aciva, es eltunt.
2019. júl. 20. 22:23
15/16 A kérdező kommentje:
*aviva
2019. júl. 20. 22:23
16/16 anonim válasza:
Reggelente felváltva 1 bögre cickafark és 1 bögre diólevél tea. (Én úgy csináltam, hogy egy átlagos méretű bögrébe egy ek. növényt raktam, rá a forróvíz és 15 perc után leszűrtem, ízesítés nélkül fogyasztottam.) a 8 centis lutein cisztám 1 hónap alatt öszement 3 centisre végül teljesen eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!