Lombiknál más injekciókkal lett több petesejt?
Az első lombikom nem sikerült, 0 petesejtem lett. Az lenne a kérdésem, hogy most valószínűleg más injekciókkal vagy még emelt dózissal van esélyem vagy ha ennyire gyászos volt az első, akkor nem számítsak sok jóra?
Korai petefészek kimerültség, azokból is csak az egyik működik.
Utolsó: Ahogy a kérdező válaszait elnézem, a kérdező benne lenne a donoros megoldásban, a férje nem.
Pedig az egy járható megoldás lenne arra, hogy egyrészt legalább az egyik félnek genetikailag köze legyen a gyerekhez, másrészt a női fél is megtapasztalhassa a várandósságot. Nyilván nem vagyunk egyformák, de nekem pl. sokkal elfogadhatóbb lenne, mint az örökbefogadás.
Szóval szerintem igen is le kellene ülniük beszélgetni, mert az, hogy a férj elzárkódik a donor petesejt elől, ellenben nyomatják a gyakorlatilag 0 sikerrel kecsegtető lombikot, az a kérdező egészségének nem éppen kedvező....
Rendben, de annak viszont nem sok értelme van, hogy gyerek sem lesz és a kérdező egészsége is károsodik.
Akkor törődjön bele a férj, hogy nem lesz saját gyerek, de közel 0%-os esélyért ne lökdösse bele a nőt a lombikba.
Igen, tudja, hogy elég esélytelenek vagyunk.
Én igazából igyekszem a helyzetet jobbnak belállítani, mint ami hogy legalább egy kis esély legyen. Az orvoshoz ő nem jöhet be velem, csak én megyek. Mondjuk a doki se mondott kizárólagos nemet.
Az a baj, hogy a donor petesejtet és a külföldi lombikot nem engedhetjük meg maguknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!