Mit gondoltok.?
Sziasztok!
28 éves férfi vagyok, és egy ideje már kezdtem azt hinni, hogy nem lehet gyerekem. Az előző párkapcsolatomban három évig próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel. Az akkori párom előző párja teherbe ejtette őt, de elvetélt. A családjukban gyakori volt a vetélés. Amikor együtt voltunk, neki is voltak hasonló tünetei: előfordult, hogy másfél-két hónapig kimaradt a menstruációja.
A jelenlegi párommal három hónapja védekezés nélkül szexelünk, és az aktus végén mindig bele élvezek. A családunkban anyukám testvérének nem lehetett gyereke, ezért is elgondolkodtam azon, hogy esetleg nálam lehet valamilyen probléma.
Budapesten hol érdemes tesztet végezni ami ar ertekarnyban jo? Vagy esetleg az otthoni gyors teszt?
Beírod a keresőbe, hogy spermavizsgálat vagy spermaanalízis + a helységnév, ahollaksz (vagy legközelebbi nagyváros, ahová még elmennél), és választasz egyet.
Az árlistát vagy megtalálod a neten, vagy felhívod őket, igazából mind nagyjából ugyanazt tudja.
(Esetleg elmehettek egy meddőségi centrumba is, ahol mindkettőtöket ingyen kivizsgálják, csak az jóval több idő általában, és lehet házasnak kell lenni, nem tudom, hogy ez teljesül-e nálatok.)
Viszont én ennyiből nem vonnék le messzemenő következtetést, az előző párodnál is lehetett egyéb probléma, a mostaninál pedig még nagyon rövid ideje próbálkoztok (és persze itt is lehet női oldalon a probléma, ha van is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!