Lombik után kinek hanyadik napon lett pozitív a tesztje?
ET+5-ön még rettentő korai - még 5 napossal is
Én legkorábban ET+7-en csinálnék (ha 5 naposat kaptál vissza) - de inkább hcg-t nézetnék vérből, mint teszttel bohóckodjak.
Nekem ET+9-en 3 naposokkal 60-as hcg-m lett, 3 napra rá 166. Egy hónap múlva 5 éves.
Mindkétszer ET+7 napon lett 5 naposokkal annyira pozitív a teszt, hogy azért biztos legyek abban, hogy valami elindult, de azért nagyon halvány volt még akkor is a teszt, és naponta tesztelve nekem sosem adott ki olyan szép napról-napra erősödő sort, mint amilyeneket láttam lombikos oldalakon. Úgyhogy minden alkalommal úgy mentem a hivatalos vérvételre, hogy tuti nem sikerült. Aztán délután meg rácsodálkoztam a vérvétel eredményére.
Ma már én is inkább azt javasolom, hogy menj el magánúton vérvételre, ha korábban szeretnéd tudni, hogy mi a helyzet. Megértem, én is eljutottam a végén arra a szintre, hogy nem akarok feleslegesen hormonokat szedni már a semmire, és igenis látni akartam, hogy egyáltalán elindult-e valami. A kislányomnál ET+9 napon voltam vérvételen, és 92 lett a HCG-m. A hivataloson pedig 5 nappal később 614; így még inkább megnyugtató volt a tudat, hogy szépen, jó ütemben emelkedik.
Ha ET+7-dik napon sem látszik semmi 10-es teszttel, akkor el lehet engedni.
A vérvétel megbízhatóbb. Ha van valami, akkor ET+7-dik napon az már látszik vérből tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!