Lombiknál más injekciókkal lett több petesejt?
Az első lombikom nem sikerült, 0 petesejtem lett. Az lenne a kérdésem, hogy most valószínűleg más injekciókkal vagy még emelt dózissal van esélyem vagy ha ennyire gyászos volt az első, akkor nem számítsak sok jóra?
Korai petefészek kimerültség, azokból is csak az egyik működik.
Szedtem dhea, q10, e,a b vitamin, folát, inizitol, c,d vitamin, omega3, nac, szélén, króm, cink, jód mindent is.
A lombik előtt lejjebb volt az fsh, de most megint magas. Akkor is 18 volt...
A doki csak annyit mondott nekem, hogy máskor nem lesz leszívás, míg nem lát 4-5 tüszőt legalább.
Igazából azon múlik hogy, a tsh-m marad marad-e alacsonyabb.
A soft protokoll mit takar?
A férjem nem akar petesejt donor.
Ilyen eredményekkel jó eséllyel sosem lesz 4-5 tüsződ.
A soft protokoll azt jelenti, hogy bazi nagy dózisú gyógyszer helyett minimálisat adnak. Mivel olyan esetben, mint a tiéd, tök mindegy, mennyit adnak, nem várható több petesejt, így az egészséged érdekében (mert nyilván hosszú távon a rakás hormon nem tesz jót) inkább levesebbet adnak, amivel pont ugyanúgy csak néhány petesejt várható.
Ha lenne még ciklusod, akkor azt is meg lehetne tenni, hogy egymást követő ciklusokban azt az egyet leszívják, amit a saját szervezeted termel, de mivel már nincs ciklusod, ez nem jön szóba.
Külföldi klinikán sem gondolkodtatok? Bár ők is abból tudnak főzni, ami van, és ott is biztos a donort fogják javasolni, de ha valamelyik klinikát rá tudod venni, hogy megpróbálja a saját sejtest, akkor szerintem jobb esélyeid vannak.
A neten sokan jót írtak a Forgácsról ezért jelentkeztünk be oda.
Ennyire rossz lenne?
A férfi oldalon is gond van sajnos
Ahhh... nekem ajánlotta ismerős az intézetet és a neten is jókat olvastam.
A férjem elvből nem akar, sajnos örökbefogadást se.
Több szempontból is tanácstalan vagyok.
És a férjeddel leült már valaki beszélgetni arról, hogy esetedben a stimuláció sikerességi aránya a nullához konvergál, ellenben a rengeteg hormon, amit adnak, hosszú távon pl. növeli a daganatos betegségek kockázatát?
Értem én, hogy saját, közös gyereket akar, de a te bőröddel játszol, nem a sajátjával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!