Mi lehet az oka, ha 2-3. napon megrekednek max 8 sejtesen vagy szétesnek az embriók? 8 ból mind megtermekenyult, 2. és 3. napon megálltak . Alacsony AMH. Mivel lehetne segíteni , hogy a következő lombik jobb legyen?

Figyelt kérdés

jan. 20. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Gyenge minőségűek már a petesejtek.
jan. 20. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Magas életkor? Gondolom, nem 21 vagy..
jan. 20. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Napi 1000 mg Q10 szedése javasolt a petesejtek minőségének javítása érdekében.
jan. 20. 23:22
 4/10 A kérdező kommentje:
A nagyságrendi evidenciákat , mint életkor, sejtminőség, ami nem előnyös magam is tudom. Nyilván nem véletlenül vagyok lombikon. Valami konkrét érdekelt volna, akinél kiderült részletes ok és az, hogy mivel lett sikeres egy későbbi lombik.
jan. 21. 07:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek általában nem derülnek ki. Kísérletezés van. Okozhatja a petesejt és a sperma rossz minősége is. Fb-os lombikos csoportokba lépj be, ott több tapasztalat gyűlik össze mint itt.

Egyébként a Q10 nagy dózisban tényleg segít a petesejtek minőségének javításán.

jan. 21. 07:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szedek 6 ezret , többek között , de ezek szerint nem sokat segített … Igen, kicsit ezt kezdem látni , hogy nem derül ki ok, hanem kb szerencse kérdése…
jan. 21. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert az.

Nekem az első lombik sikerült - 12 megtermékenyített petesejtből maradt a 3.napra 2 db. De sikerült.

Egyik barátoméknak 6 lombikból egy se sikerült.

Akivel együtt volt a leszívásunk, nekik a 9. beültetés sikerült (ebből volt ET és FET is).

Ha van pénzetek, akkor érdemes Brnoba menni, mert ott több vizsgálatot meg tudnak csinálni. De garancia ott sincs.

jan. 21. 13:54
 8/10 anonim válasza:
Szia! Nekem valami olyasmit mondtak, hogy talán a 3.napon lép be a férfioldal a képbe és akkor dől el nagyon sok minden. Nekünk 9 leszívott petesejt lett, abból 4 termékenyült meg a végére. 1 az utolsó pillanatban táltosodott meg és "hozta be" a többit.
jan. 29. 06:33
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy mit jelent az, hogy a 3. napon 7x8/1 és 3x6/2?

Gondolom 7 db 8 sejtes, és 3 db 6 sejtes, de a /1, illetve /2 mit takar?

tegnapelőtt 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Még a legjobb intézetek sikeres beültetési aránya is csak 30%-os. Nem megy az olyan könnyen...
tegnapelőtt 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!