Pgd vizsgálaton fellül csináltatok genetikai tesztet?
Figyelt kérdés
Pgd-n 3 fajta kromoszóma rendellenességre tesztelték. 10 hetes vagyok, azért érdemes elmenni genetikai tesztre? Lombiknál gyakrabban előfordulnak rendellenességek?jan. 21. 15:42
1/3 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mi az a pgd. Én valami non-invazív tesztet mindenképp akartam. Kombinált meg szóba se jöhetett, mert a korom miatt úgyis rossz lett volna. Az 1.trimeszteri uh.-tól tettem függővé, hogy melyiket kérem. Végül az alap Trisomy mellett döntöttem, ami szintén csak a 3 leggyakoribbat nézi, mert annyira tökéletes volt az uh. Az us negatív lett. Már megszületett azóta, makkegészséges kisfiú.
2/3 A kérdező kommentje:
Pgd-vel erre a 3 leggyakrabbi beregsegre mar kiszürték. Olyan babát kaptam vissza.
jan. 22. 12:43
3/3 anonim válasza:
Ja, értem, hogy lombikos vagy és ott nézik. Nem tudtam, hogy ott nézik ezeket. Akkor nem, ha semmi nem indokolja. Indoknak számít nálam eltérés az 1.trimeszteri uh.-n vagy ismert genetikai betegség a családban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!