Negyedik FET-re készülünk, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem a dokimat, hogy nagy baj-e, ha ezúttal nem veszek ki szabit a beültetés utáni 2 hétre, és erre azt a választ kaptam, hogy dehogy is menjek csak nyugodtan dolgozni, pedig könnyű fizikai munkát végzek, 5-6 kg-okat pakolgatok 8 órában. Komolyan nem értem ezt az egészet már...Most pihenjünk, vagy dolgozzunk mint ha mi sem történt volna???!Akkor ezek szerint az embrió ha maradni akar, úgyis marad, ha meg nem, tehetünk bármit...Van köztetek olyan, aki abszolút nem pihent és mégis sikerült neki a beültetés?tegnap 20:43
1/2 anonim válasza:
Ha nem akarsz otthon maradni, akkor miért kérdezted? :D Egy egészséges, erős terhesség nem fog nem beágyazódni vagy megszakadni azért, mert felemelsz 5 kilót. Több gyerekes anyukák a tizen kilós gyerekeiket emlegetik egész nap, és mégis teherbe esnek. Ettől függetlenül jót tud tenni, ha nem stresszeled a szervezetedet lombik alatt, hadd fókuszáljon a teherbeesésre, de mondjuk 1% segítség, hogy pihensz és 99%-ban semmi nem múlik rajta. Pláne, ha ez a munkád, tehát szokva van a szervezeted ehhez a típusú megterheléshez, nem okoz kifejezett stresszt neki. Ha megteheted és szeretnél, akkor maradj otthon, de valószínűleg nem ez fogja eldönteni, hogy sikerül - e vagy sem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 😊 szeretem a munkám, tehát nem a stressz az ami aggaszt, inkább a fizikai része. De tök logikus amit írtál, kicsit meg is nyugodtam 😅. Csak hát nekem fura volt, hogy a doki határozottan kijelentette hogy nem baj, ha nem pihenek, holott mindenki azt fújja, hogy pihenni kell! Na mindegy 🤔
tegnap 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!