Gyed ideje alatt, ha teherbe esek ki vehetem a felgyulemlett szabikat? 36napom van jelenleg. Lehet olyat, hogy egy osszegben kerem ki es kovetkezo naptol terhes tp-n vagyok? Attol meg kapnam a gyedet a jelenlegi babam 2eves koraig?
Figyelt kérdés
tegnap 12:18
2/8 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan tehetem meg? Minden munkahelynek engedélyeznie kell ezt? Egyébként egy gyárról van szó.
tegnap 12:32
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak arra van mod, hogy varandossag bejelentesetol szamitva 36nap szabadsagon vagyok es utana megyek el tp-re, hanem ko tudom kerni egy osszegben is a 36napot?
tegnap 12:33
4/8 anonim válasza:
Nem kell kivenned az összes szabit, jó lesz az majd akkor, ha ténylegesen visszamész. 1 napot szoktak javasolni és utána táppénz. De amúgy facebookon lépj be a "baba mama pénzügy:csed...stb" csoportba. Ott a fájlok között lépésről lépésre le van írva mit kell tenned, hogy hivatalos legyen, törvényes és ne tudjanak belekötni.
5/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem szeretnék vosszamenni, mert nem tudnék gyerekek után 3műszakba járni, ezért venném ki az ősszeset, ami egyébként is gyűlni fog még a 2?baba 2 éves koráig.
tegnap 12:39
6/8 anonim válasza:
Szerintem se kapkod el ha most nincs szükséged a pénzre/ szabira had gyűljön. Lehet hogy ott sokkal jobban fog jönni 3-4 havi pénz ha nem lesz munkád vagy másikat kell keresned mint most.
7/8 anonim válasza:
"Lehet olyat, hogy egy osszegben kerem ki es kovetkezo naptol terhes tp-n vagyok?"
Nem.
8/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd benn a szabikat. Ha felmondasz majd mikor lejár a gyed, jól fog jönni a fizetett szabadság, minél több annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!