Csak szerintem igazságtalan ez?
Az óvodánkban most indult a nyári szünet, csak ügyelet van. Én otthon vagyok a 2 hónapos kistesóval, így rögtön mondta az óvónő, hogy minket nem is ír be az ügyeleti listába, mivel nyilvánvalóan meg tudom oldani a nagy felügyeletét. Ott volt egy másik anyuka is, őt szó nélkül beírta, hogy megy a gyereke. Ez az anyuka is otthon van, mert nem dolgozik. Ismerem őt, sokszor szoktunk beszélgetni amikor összefutunk, ezért tudom, hogy munkanélküli, állandóan panaszkodik, hogy unatkozik.
Csak szerintem igazságtalan ez, hogy aki nem dolgozik, annak a gyerekét szó nélkül beírják, mivel nem tudnak róla, hogy otthon van? Én viszont a 2 hónapos babával nyilván otthon vagyok és amikor még hoztam-vittem a nagyot látták is a babát, nem tagadhatom le.
Tudom, hogy nincs ilyen, hogy "nem vihetem", maximum csak kérhetnek. A vezető is ezen az állásponton van, hogy aki meg tudja oldani, az legyen szíves és ne vigye a gyerekét. Nem akarok ebből vitát, nagyon kevés az óvónő nálunk, érthető, hogy szeretnének szabadságra menni.
Csak kicsit dühít, hogy én megoldom itthon 2 gyerekkel, pedig nyilván nem lesz egyszerű se nekem, se a nagyobbnak egy csecsemővel. Aki pedig könnyen meg tudná oldani, az beadja.
Azt ne írjátok, hogy minek vállaltam 2 gyereket, mert végülis nem én vagyok az, aki lepasszolja 3 hónapra a gyereket, pedig otthon lehetne vele.
Az élet igazságtalan!
Szólsz bent h írják be a gyereket, mert nem akarod megoldani és kész.
Néma gyereknek anyja se érti...
Az h xy anyuka otthon van, nem a te dolgod. Lehet épp állást keres, lehet home officeban van, vagy tanfolyamon....
Ne mással foglalkozz
Nem arról van szó, hogy nem akarom, hogy itthon legyen a nagyobb. Még annak ellenére is, hogy a kicsit fejlesztő tornára kell hordani busszal heti 2x, ami nehezebb lesz, hogy a nagyobb is ott van a tornán, mert le kell foglalni.
A másik anyuka nem keres munkát és home officeban sincs, esze ágában sincs dolgozni.
Tudom, hogy semmi közöm az életéhez, nem is erről van szó, hanem az, hogy ő ugyanúgy otthon mint én, de ő mégis viheti, mert nem tudnak róla, hogy otthon, még nálam ez evidens.
Szóval röviden az dühít, hogy engem meg sem kérdeztek, még az ő gyerekét rögtön felírták.
Sosem viszem nyáron a gyerekeimet oviba. 3 gyerekkel vagyok itthon, még se hisztizek, mert ezt vállaltam.
Ne mással foglalkozz, ha úgy érzed neked sok a 2, akkor nyisd ki a szád és közöld, hogy már pedig viszed.
Te magad írtad, hogy nem tudják, hogy az az anyuka otthon van. Akkor mi a kérdés? Ezek szerint nem köti az óvoda orrára, hogy nem dolgozik, honnan kellene nekik tudni?
Ha szeretnéd, hogy menjen a te gyereked, akkor szólj. Ha meg mindegy, min húzod fel magad?
mert nem tudják h nem állástkeres stb....
Gondolod h mindenki annyira számontartja mások életét mint te?
Lehet az oviban azt hiszik dolgozi....
Tőle nem kérdezték, ő meg nem mondta
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!