Ez miért igazságtalan egy 3 éves gyerekkel szemben? És miért van az, hogy az jó, hogy vigyázok rá, de ne "neveljem", ha egyszer én vigyázok rá?
Bátyám 3 éves gyereke nálunk volt és nekem kellett rá vigyáznom meg foglalkoznom vele, amíg a felnőttek beszélgettek. Többet biztos, hogy nem fogok rá vigyázni, az fix, mert kezelhetetlen és neveletlen. Nem lehet neki szólni.
Az még hagyján', hogy csúnyán beszélt (b+, buz1, k0cs0g), de elkezdett csipkedni, csak mert rászóltam, hogy így nem beszélünk. Én meg fogtam és visszacsíptem. Ráütött a combomra, én meg visszaütöttem a karjára, erre kirohant sírva, mint akit elevenen megnyúztak, hogy bántottam őt. Mondanom se kell, hogy bejött a gyerek gyönyörű szép anyja, akiről gyönyörű szép történetek keringenek a városban, hogy én hogy merem az ő kis pici babáját bántani, stb.
Amikor vigyáztam az unokahugomra, az anyja külön megkért, hogy neveljem meg nyugodtan. Ha nincs fegyelmezés, nem fog szót fogadni a gyerek (nyilván).
Itt az a baj h amit csináltál az nem nevelés, hanem gyerekes verekedés volt.
Szerintem ne vigyázz rá többet, te sem vagy kész még rá és a gyerek is kezelhetetlen.
Egyetértek veled, soha többé egy percre se vigyázz erre a gyerekre. Ha rád akarják tukmálni, akkor közöld, hogy ilyen neveletlen gyereket nem vállalsz.
Mert az. Nagyon is. Már most látszik, hogy el van cseszve a gyerek. Fiam óvodás csoportjában senki sem volt ilyen böszme 3 évesen, de még később sem. Pedig volt a csoportban 15-20 gyerek, köztük olyan is, akinek az apukája börtönben ült. De még őróla sem mesélt ilyeneket a gyerekem. Szóval kb. ehhez mérheted, hogy mennyire el van rontva unokaöcséd nevelése.
Barátnőm és a gyereke pont ilyen. Rossz természete van,csúnyán beszél a gyerek előtt,neki panaszkodik,uszítja mások felé. A gyerek már 6 éves de már 3 évesen látszott a belenevelt rosszindulat. Nem ő tehet róla nyilván, de ha anyuci ezt akarja..
Ne vigyázz rá többet ,mert sajnos szajon nem veheted
A gyerek neveletlen, kellene neki a nevelés, de te se neveleted ezzel, hanem kurvą gyerekesen összeverekedtél egy 3 évessel.
Fogd le a kezét és ne engedd el, az rosszabb neki, minthogy összeverekedtek, mint az ovisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!