Van egy 3 éves gyerekem,mit tennétek a helyemben?
A párommal 8 éve vagyunk együtt.Már nem szeretem.Nem volt a párom,társam a gyerek körüli teendőkből egyértelműen kihúzta magát.Ez amúgy most ütközött ki igazán, hogy más dolgokkal is foglalkozik és persze korán kel meg minden de alapvetően minden bele fér a napba neki.Eddig meg fele ennyi dologgal is egészen este 6 el volt.Anyagilag azzal járna jobban a gyerekünk ha elülnék a hatsómon és elviselném azt ami van.De én már nagyon belefáradtam.Szeretetlenség,tisztelet hiánya.Csak akkor kapok kedves szavakat ha pld vigyázok az előző házasságából született gyerekeire,akik neveletlenek.Persze ő vállalja el őket velem meg vannak reggeltől furdesig.Olyankor kedves.De semmilyen formában nincs beleszólásom lassan semmibe, inkább csak fogadjam el hogy ha ő eldönt valamit az úgy is lesz,ha nem így teszek vita,veszekedés van és mindenféle mocsok vagyok.Emellett rendszeresen kapom az ívet hogy rendetlenség van,de egyfolytában egyedül vagyok a gyerekkel,ha valamit rendbe teszek másnap olyan mint a hányás.Felmosok és végigsétál mocskos cipővel a folyosón.Mióta megvan a gyerek egy tányért nem tett a mosogatógépbe,de még az asztalról se teszi a mosogatóba vagy valami.Nagyon tele már az egésszel a cipőm.Nem vagyok boldog.Ti lelépnétek?
El tudom tartani magunkat,de kevesebb jutna a gyerekünknek,aki szereti az apját, csak nagyon kevés jut neki belőle.
Sorolom:
1. A párod nem szereted.
2. A párod se szeret téged, nem is tisztel.
3. Nem foglalkozik a gyerekével
4. Belefáradtál a gyereknevelésbe, háztartásba, hogy rád marad mindig minden.
5. Mindent meg kell csinálnod helyette.
6. Szeretethiányod van.
7. A gyerekeit helyette kell pesztrálnod, akik ráadásul viselkedni se tudnak normálisan.
8. Nem szólhatsz bele semmibe, még a téged személyesen érintő kérdésekbe se, mert ő irányít.
9. Ha őkirályifelségét valamiben bírálni mered, akkor lealáz, megaláz.
10. Nem becsüli meg a munkát, amit otthon végzel, nagy ívben leszrja, hogy most takarítottál, összedágványol mindent.
11. Kritizál téged mindenben.
Összefoglalva: van egy hímsoviniszta csávód, aki lenéz téged, degradál, kritizál, verbálisan bántalmaz, megaláz, egyik gyerekével se foglalkozik, ingyen cselédnek és bébiszitternek néz
erre te
annyit csinálsz, hogy nem főzöl neki kaját, mondván "most a sarkamra állok", ő meg csak fintorog, majd egy anonim oldalra kiírsz egy kérdést, hogy mit csinálj. Azt gondolod, hogy azért, mert nem főzöl a belébe, majd elkezdi hirtelen szeretni a gyerekeit, foglalkozik a kisebbikkel, megneveli a nagyobbakat, és szeretni meg tisztelni fog téged, vesz le a válladról egy kis terhet, te pedig újra belészerelmesedsz?
Őszintén: mit vársz te még ettől a csávótól? Mert az világos, hogy ő mit vár el: legyél házicseléd, ingyen pesztra, ügyintéző, kétlábon járó p.nci, akit néha meg lehet dgni. Te mit vársz tőle? Szerinted teljesíteni fogja? Szerinted megváltozik? Elárulom: nem fog.
Le lehet pontozni, de ha ebben a kapcsolatban maradsz, akkor rossz anya vagy. A gyereked majd ezt a családi mintát fogja látni. Te örülnél annak, ha a kislányod/kisfiad egy hímsoviniszta/nősoviniszta, kritizáló, degradáló, lenéző, flegma, gyermekeivel nem törődő és másra bízó férfival/nővel éljen?
Nyilván benne vannak az anyagi dolgok is.Hogy így több mindent megkap.Ha elmegyek vele kevesebb dolgot tudok adni neki.
A másik, hogy így is keveset látja az apját,ha elmegyünk szinte 0 lesz,mert most legalább a fekvésre ha hazaér kap tőle egy kis puszit, napközben ebédet ha együtt eszik vagy míg kávét iszik belefér egy kis bohóckodás,ha ezt elveszem tőle akkor semmi sem marad az apjából neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!