Milyen megkülönböztetés van az oviba az oltott és nem oltott gyerekek között ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:43
1/27 anonim válasza:
Semmilyen mert senkit nem érdekel.
3/27 anonim válasza:
Csak annyi miatt érdekli az ovit, hogy ha a csoport kontakt miatt karanténba kerül, akkor az oltott gyerek nem lesz karanténban.
4/27 anonim válasza:
Mégis milyen megkülönböztetésre gondolsz? Az oltottak a Bújj, bújj, zöld ág-at énekelhetik, az oltatlanok meg csak a Csip-csip-csókát? Vagy az oltatlanok csak mászókázhatnak, az oltottak meg hintázhatnak is?
5/27 anonim válasza:
Semmi
Még csak nem is tudom h melyik csoporttársa oltott és melyik oltatlan
6/27 anonim válasza:
Fontos info ugyanis Covid kontakt esetén az oltott nem kerul karantenba, igy mehet oviba, nem zarjak be a csoportot.
7/27 anonim válasza:
Miért mehet oviba az oltott? Ugyan úgy terjesztheti a covidot!
8/27 anonim válasza:
Mert ez a törvény. Azt nem merik bejátszani, hogy az oltottaknak nem kötelező a maszk, így hát marad ez, hogy az oltott kontaktok kiváltsága, hogy nem karanténkötelezettek.
A kérdező szerintem olyanra gondolt, hogy nem mehetnek kirándulásra, nem mehetnek óvodán kívüli programokra az óvodával, stb.
9/27 anonim válasza:
Nem terjeszti UGYANÚGY. Sokkal kevesebb eséllyel és sokkal kevesebb vírust terjeszt még ha ő maga meg is fertőződik.
10/27 anonim válasza:
Bocsi, ez még lemaradt.
A kérdező szerintem olyanra gondolt, hogy nem mehetnek kirándulásra, nem mehetnek óvodán kívüli programokra az óvodával, stb. Vagy például nem vehet részt az óvodai ballagáson, évnyitón.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!