Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen megkülönböztetés van...

Milyen megkülönböztetés van az oviba az oltott és nem oltott gyerekek között ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

20!

Nem baj. Nálunk semmilyen ovin kívüli program nincs. Nem marad le semmiről.

Majd mi szervezünk neki.

2022. jan. 9. 08:25
 22/27 anonim ***** válasza:
26%
Ha nalatok nincs, akkor mind1. De a legtobb oviba sok helyre viszik a gyerkeket pl. kiallitas, szinhaz, uszoda.
2022. jan. 9. 10:24
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

Hát őszintén szólva, év elején voltsk a nagycsoportosok kirándulni. Ennyi nálunk is az ovin kívüli program.

De! Az oviba szokott jönni bábszínház, állatsímogató, tűzoltó/rendőr bemutató, zenészek stb!

Az ovisokat el sem tudom képzelni minek vinnék el múzeumbe, kiállításra?!

Az összes többit pedig házon belül megoldják

2022. jan. 9. 11:43
 24/27 anonim ***** válasza:
85%
Mi Bpn elunk, itt sok nekik valo kiallitas van pl. Csodak palotajaba evek ota mennek, Tropicariumba is. A muvelodesi hazba is szoktak lenni kiallitasok pl. kovek, asvanyok, kisallatok. Ide mar most csak vedettsegivel mehet be a felnott. Korcsolya, uszas minden heten van 2. Rendes szinhaz es babszinhaz. Minden programra mentek eddig persze kulon busszal es maszkban.
2022. jan. 9. 11:54
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

24!

A védettségihez nem kell oltás. Nekem is van. Csak antitest és pénz kérdése! :)

2022. jan. 9. 12:32
 26/27 anonim ***** válasza:
78%
25 tudom, és erről ki beszélt? Védettsegivel lehet nálunk a Műv. házba bemenni, ennyit irtam.
2022. jan. 9. 13:08
 27/27 anonim válasza:
100%
Csak az oltottak műttethetik át magukat, de ők is siessenek mert jön a népszavazás!
2022. jan. 12. 09:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!