Milyen megkülönböztetés van az oviba az oltott és nem oltott gyerekek között ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:43
21/27 anonim válasza:
20!
Nem baj. Nálunk semmilyen ovin kívüli program nincs. Nem marad le semmiről.
Majd mi szervezünk neki.
22/27 anonim válasza:
Ha nalatok nincs, akkor mind1. De a legtobb oviba sok helyre viszik a gyerkeket pl. kiallitas, szinhaz, uszoda.
23/27 anonim válasza:
Hát őszintén szólva, év elején voltsk a nagycsoportosok kirándulni. Ennyi nálunk is az ovin kívüli program.
De! Az oviba szokott jönni bábszínház, állatsímogató, tűzoltó/rendőr bemutató, zenészek stb!
Az ovisokat el sem tudom képzelni minek vinnék el múzeumbe, kiállításra?!
Az összes többit pedig házon belül megoldják
24/27 anonim válasza:
Mi Bpn elunk, itt sok nekik valo kiallitas van pl. Csodak palotajaba evek ota mennek, Tropicariumba is. A muvelodesi hazba is szoktak lenni kiallitasok pl. kovek, asvanyok, kisallatok. Ide mar most csak vedettsegivel mehet be a felnott. Korcsolya, uszas minden heten van 2. Rendes szinhaz es babszinhaz. Minden programra mentek eddig persze kulon busszal es maszkban.
25/27 anonim válasza:
24!
A védettségihez nem kell oltás. Nekem is van. Csak antitest és pénz kérdése! :)
26/27 anonim válasza:
25 tudom, és erről ki beszélt? Védettsegivel lehet nálunk a Műv. házba bemenni, ennyit irtam.
27/27 anonim válasza:
Csak az oltottak műttethetik át magukat, de ők is siessenek mert jön a népszavazás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!