Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen megkülönböztetés van...

Milyen megkülönböztetés van az oviba az oltott és nem oltott gyerekek között ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%

Nálunk nem mernének ilyet megtenni, az biztos.

Múltkor fogadóórán is bepróbálkozott nálam az óvónő, hogy hogy mentem be, ha nincs oltásom.

Mondtam neki, hogy a pontosan 1 évvel ezelőtti fertőzésem okán most csináltam egy védettségi kártyát, csak azért, hogy az oviba és a Szakszolgálathoz be tudjak menni.

El is hallgatott rögtön.

Ha kell, a gyereknek is megcsináltatom 4 havonta. Ennyi.

2022. jan. 8. 22:20
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem bepróbálkozás, hanem előírás. Ha az óvónő nem tartatja be, őt fogják éppen megcseszni. Nem kell személyes támadásnak venni, hogy végzi a munkáját.
2022. jan. 8. 22:39
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Elobb utobb az oltatlan gyerekek nem mehetnek be bizonyos helyekre, programokra pl. muzeum, szinhaz stb.
2022. jan. 8. 22:55
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat .

De a tanárnő nem nem ez a dolga !

Járvány eleje óta mondják a gyerekeknek nincs szükségük oltásra, mert tünetmentesen védettséget szereznek ,nem kell feleslegesen kitenni egy kísérleti vakcinákak ami inkább árt, mintsem használ bármit is.

2022. jan. 9. 00:02
 15/27 A kérdező kommentje:
*óvónő
2022. jan. 9. 00:07
 16/27 anonim ***** válasza:
26%

Aki oltott bármilyen programra mehet.

Oltattlan gyerekek nem mehetnek úszásra, az uszodába. Ennyi

2022. jan. 9. 01:09
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező! Az én lányom betegen született. Mégis tünetmentesen átesett rajta! Akkor miért oltassam be, mikor még a csecsemőkori oltásait is csak csúsztatva kaphatta meg? Rota ellen pl be se olthattam.

De covid ellen oltassam, ugye? Na persze...

Az oltásakor annak idején jobban remegett a doki, mint én...

2022. jan. 9. 04:39
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

Oltatlan gyerekek is mehetnek úszni pl.

Középiskola. Szeged. Járnak úszni 🙂

2022. jan. 9. 07:53
 19/27 anonim ***** válasza:
79%
Kedves Kérdező, az a 11esre volt válasz. Az óvónőnek is dolga, hogy ellenőrizze, hogy szülő érvényes igazolvánnyal léphet be az intézménybe. A gyerekek oltottsága meg olyan szinten a dolga, hogy tudja, fertőzés esetén ki fog még oviba jönni. Nem bonyolult dolog. Attól nem lesz megkülönböztetve a gyerek, hogy nagyjából tudja szegény, hogy olyan esetben mekkora foglalkozásokat szervezzen, hogyan ossza be a csoport idejét, stb.
2022. jan. 9. 07:54
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

17: azert a ti helyzetetek nagyon mas teszta.

Par honap es az oltatlan nem mehet semmilyen ovin kivuli programra.

2022. jan. 9. 08:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!