Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha a gyermeketeket sárral...

Ha a gyermeketeket sárral dobálná meg egy ovis társa, az óvónőtől megkérdeznétek, hogy mit tud erről?

Figyelt kérdés
ma 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem
ma 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem
ma 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Meg se kellene kérdeznem, egyből mondanák és a "dobálná" se történne meg, az első dobásnál megallítanák.
ma 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Jaj hat ovoda,istenem. Dedó level 100. Komolyan. Gyerekek. Nalunk a gyerekek egymast dobaljak a foldhoz, az mar nagyobb baj, de akarhanyszor baleset tortenik,repul a fa jatek a csoport szobaban,az en gyerekem szemebe, ksifiu belekarmol az en gyerekem szemebe,szaruhartya serules,soha nem latja senki,mindenki azt mondja eppen nem voltam ott. Bezzeg engem csufolodas miatt behivatnak buzgomocsing anyuka bejelentese miatt, de az hogy nekem korhazba kellett rohannom a fiammal,az nem volt baj, mert hogy az veletlen baleset. Falnak megyek mar az ovodtol. Varom a sulit, remelem ott nem ez a dedo szint lesz már. Borzaszto. Bocs, hiperventillaltam itt egy kicsit.
ma 10:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Az óvónőknek és tanároknak semmi tekintélyük nincs már. Nem azt mondom, hogy körmöst, sarokba állítást kellene visszahozni. 89-es születésü vagyok, ilyenekkel már nem találkoztam. Akkoriban nem mertek így viselkedni a gyerekek, pedig rengeteg roma is jár oda oviba, suliba, ahová én. Rá mertek szólni, normális hangnemben a gyerekre, és nem voltak ilyen problémák. Azt látom, ha van valami, még egy "irgum burgomot" sem mondhat már az óvónő. Ezen kívül még voltak esetek, de hosszú lenne leírni. Nagyon el lett rontva a köznevelés és közoktatás.
ma 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig azt látom hogy van óvónő aki tudja kezelni, és van aki nem. De valóban kicsit vagy már inkább nagyon kezd elfajulni a helyzet, mert félreértelmezik azt hogy ne üss ne kiabálj, akkor nem lehet semmit csinálni. Pedig lehet csak nem így, na de mivel ez a kettő kezd kiesni, nem akarnak mást csinálni nevelés terén.
ma 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Az én gyerekemmel nem igazán történt még ilyen, de csoporttársakkal volt már, ott mindig azt mondták az anyukáknak, hogy pont nem láttak semmit, vagy egyszer, hogy tudják ki volt, de nem mondhatják meg, már elbeszelgettek a gyerekkel.
ma 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk dolgoztak az óvónők és nem történt semmi ilyen, pedig ovis gyerek biztos mindenhol megpróbálja, csak nálunk leállították őket.
ma 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Azt látom, ha van valami, még egy "irgum burgomot" sem mondhat már az óvónő."

Sajnos nagyon óvónő függő. Nálunk 4 csoport van - budapesti agglomerációs falu. Ebből csak a mi csoportunknak van két fantasztikus óvónője (amiért örökké hálás leszek). Jár csoporttársnak a tesója eggyel lejjebb (ott a legrelevánsabb az összehasonlítási alap), és szomszéd kisfiú eggyel följebb (akinek az unokatesója a lányom csoporttársa); borzalmas mind a két csoport óvónői gárdája...

"Nagyon el lett rontva a köznevelés és közoktatás."

Erről a társadalom is tehet, mert hagyta.

ma 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!