Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kis létszámú ovis csoportban...

Kis létszámú ovis csoportban rossz egy kisfiúnak, ha többségben lányok vannak?

Figyelt kérdés
Összesen 2 fiú van, a többi lány a csoportban. Szerintetek egy ilyen idős gyerek ezt rosszul éli meg vagy ebben a korban még mindegy nekik milyen nemű gyerekekkel tudnak játszani?
okt. 12. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne rossz? Óvodás korban a gyerekeknek teljesne mindegy a másik neme
okt. 12. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem rossz.
okt. 12. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
A neme mindegy, viszont az érdeklődési köre nem. Viszonylag ritka az olyan lány aki inkább garázst épít mi t bbaazzon. És én nem örülnék neki ha q fiam lanyosodna, azért mert ők vannak rá hatással.
okt. 12. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Nekem az egyik barátnőm panaszkodott, hogy alig volt fiú a fia csoportjában. Amikor az 1-2 kis barátja lebetegedett, nehezen találta fel magát a lányokkal. Igaz ő akkor már nagycsoportos volt, szerintem a kisebbeknek még mindegy.
okt. 12. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
A csoporttársai biztos átnevelik kislánnyá egyesek szerint. 🤷🏼‍♀️
okt. 12. 18:15
 6/8 Derjaderja ***** válasza:
39%

Óviban már nem mindegy a nem. Még kiscsoport oké, de 5-6 évesek már nemek szerint játszanak tapasztalatom szerint. Lehet ellenkező nemű barát is, de már mas a stílus, és a szerepek.

Szóval szerintem amit írsz, az nem ideális.

Másrészt függ a gyerek természetétől, pl az én lányom olyan típus, aki szinte mindenkivel kijön, tehát ha 1 lány lenne rajta kívül az nagy valószínüséggel a barátjává válna.

A fiam totál mint én: kémia. Valaki szereti, valaki nem. Valakit szeret, valakit nem. Átjárás a kettő között: kevés. Az ő esetében orosz rulett lenne, hogy kijön-e a másik fiúval.

okt. 12. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

A én fiamnak biztos, hogy nem lenne rossz. Nagyjából egyenlően vannak a csoportjában, mégis több a lány barátja, mint a fiú,"pedig" igazán fiús témái vannak: dínók, szuperhősök.

Imádják a lányok, és a fiúkkal is kijön. Nővére van, valószínűleg ezért találja meg jól a hangot a lányokkal. Az erőszakot meg nem szereti. Idén eddig 4 szülinapra hívták, ebből 3 kislányé, egy kisfiúé.

Nagycsoportosok.

okt. 13. 08:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgokat írtok, köszönöm a válaszokat! Az én kisfiam kicsit visszafogottabb típus, de barátságos, vidám kisgyerek, úgyhogy remélem megtalálja a közös hangot majd a kislányokkal is. Az érdeklődése viszont nagyon kisfiús, imádja az autókat, legot, dinókat, nekem is ez jutott első körben eszembe hogy esetleg gond lehet.
okt. 13. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!