Kis létszámú ovis csoportban rossz egy kisfiúnak, ha többségben lányok vannak?
Óviban már nem mindegy a nem. Még kiscsoport oké, de 5-6 évesek már nemek szerint játszanak tapasztalatom szerint. Lehet ellenkező nemű barát is, de már mas a stílus, és a szerepek.
Szóval szerintem amit írsz, az nem ideális.
Másrészt függ a gyerek természetétől, pl az én lányom olyan típus, aki szinte mindenkivel kijön, tehát ha 1 lány lenne rajta kívül az nagy valószínüséggel a barátjává válna.
A fiam totál mint én: kémia. Valaki szereti, valaki nem. Valakit szeret, valakit nem. Átjárás a kettő között: kevés. Az ő esetében orosz rulett lenne, hogy kijön-e a másik fiúval.
A én fiamnak biztos, hogy nem lenne rossz. Nagyjából egyenlően vannak a csoportjában, mégis több a lány barátja, mint a fiú,"pedig" igazán fiús témái vannak: dínók, szuperhősök.
Imádják a lányok, és a fiúkkal is kijön. Nővére van, valószínűleg ezért találja meg jól a hangot a lányokkal. Az erőszakot meg nem szereti. Idén eddig 4 szülinapra hívták, ebből 3 kislányé, egy kisfiúé.
Nagycsoportosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!