Ovis nyílt napon mit érdemes kérdezni?
Ami téged érdekel.
Tudomisen, milyen foglalkozások vannak, hogyan motiválják a gyereket a részvételre, mi van ha nem alszik, stb
Köszi, nekem már ezek a gondolatébresztők is nagy segítséget jelentenek, hogy összeszedjem a kérdéseimet! Pl. a kaja kérdés eszembe sem jutott, pedig persze, hogy érdekel.
De akkor átalakítom egy kicsit! Titeket mi érdekelt leginkább a kiszemelt ovival kapcsolatban? :)
Engem érdekelt:
-Személyesen az óvónéni, szimpatikus-e
-Milyen az óvoda kinézete, felszereltsége, a csoportszoba mekkora
-Milyen a napirend, hogy van a reggeli (Folyamatos reggeliztetés, vagy időpontos? Mennyit alszanak? Mindig mennek-e udvarra)
-Hogy állnak a cumihasználathoz?
-Van-e beszoktatás?- Számomra ez rettentően fontos volt, mert hiába volt bölcsis a lányom, nem tartom egészségesnek, hogy 2. napon beadom gyakorlatilag egy vadidegen helyre, és én elmegyek puszi-pá.
Amit mások sokszor kérdeztek:
-Pelushasználathoz hogy állnak, mennyire baj, ha nem stabilan szobatiszta?- minket ez nem érintett már.
-Milyen délutáni foglalkozások vannak, tánc, foci, hittan, ilyesmi?
-Viszik-e őket évközben programokra, mondjuk uszoda, bábszínház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!