Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis nyílt napon mit érdemes...

Ovis nyílt napon mit érdemes kérdezni?

Figyelt kérdés
Pénteken megyünk nyílt napra és fogalmam sincs mi történik ott, mire érdemes rákérdezni, mit érdemes nézni. Segítsetek tapasztalt anyukák! :D
tegnap 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami téged érdekel.

Tudomisen, milyen foglalkozások vannak, hogyan motiválják a gyereket a részvételre, mi van ha nem alszik, stb

tegnap 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ami miatt aggódsz, érdekel. Ahogy írta az első is, vagy pl beszoktatás folyamata, mit kell vinni magukkal, lehetőségek, étkeztetés (honnan jön a kaja) stb.
tegnap 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi, nekem már ezek a gondolatébresztők is nagy segítséget jelentenek, hogy összeszedjem a kérdéseimet! Pl. a kaja kérdés eszembe sem jutott, pedig persze, hogy érdekel.

De akkor átalakítom egy kicsit! Titeket mi érdekelt leginkább a kiszemelt ovival kapcsolatban? :)

tegnap 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem érdekelt:

-Személyesen az óvónéni, szimpatikus-e

-Milyen az óvoda kinézete, felszereltsége, a csoportszoba mekkora

-Milyen a napirend, hogy van a reggeli (Folyamatos reggeliztetés, vagy időpontos? Mennyit alszanak? Mindig mennek-e udvarra)

-Hogy állnak a cumihasználathoz?

-Van-e beszoktatás?- Számomra ez rettentően fontos volt, mert hiába volt bölcsis a lányom, nem tartom egészségesnek, hogy 2. napon beadom gyakorlatilag egy vadidegen helyre, és én elmegyek puszi-pá.

Amit mások sokszor kérdeztek:

-Pelushasználathoz hogy állnak, mennyire baj, ha nem stabilan szobatiszta?- minket ez nem érintett már.

-Milyen délutáni foglalkozások vannak, tánc, foci, hittan, ilyesmi?

-Viszik-e őket évközben programokra, mondjuk uszoda, bábszínház?

tegnap 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a leendő óvónénit illetve a vezető óvónőt hogy hogyan kezelik a leendő tetű problémát? Ha csak megvonják a vállukat mint a mieink akkor azonnal oldjatok kereket. Én nem tettem és azóta is pucolom a gyerek haját a rengeteg tetütől. Ha kérdezek miért engedik a rengeteg tetves gyereket a válasz az hogy úgysem tudnak velük mit csinálni.
tegnap 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze nektek egy rendes ovit kívánok nem egy ilyen alja putrit mint a miénk. Utolsó voltam.
tegnap 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!