Ma megyek életem első szülőiére a szeptemberi ovi kezdéssel kapcsolatban! Mikre érdemes odafigyelni? Tapasztalt anyukák, mi az amit ilyenkor esetleg feltétlenül meg kell kérdezni v odafigyelni? Mennyi idő kb?
Kb 1-1,5 órás lesz.Papírt tollat vigyél :D én nem vittem :D
Mindenre figyelj odamit mondanak.Neked igaziból az lesz fonots,hogy miket kell beszerezni neki ovi kezdésre.Miből mennyit...
:D
Èn éppen holnap megyek legelöször, lányom is szeptemberben megy.
Jó ötlet a toll, meg papír.
előre is bocsi az off-ért.
megkérdezhetem,hogy melyik megyében laktok?csak azért,mert mi Hajdú-Bihar-ban élünk és még mindig nem kaptuk meg az értesítést az ovitól,hogy felvételt nyert-e a fiam.ti mikor kaptátok meg és hol?
3. vagyok, Budapest
Május elején volt a beiratkozás és június első hetétől lehetett az óvoda ajtaján megnézni, hogy kit vettek fel. Pár napra rá már fent volt/ van az óvoda honlapján. Szülői múlthéten volt. 52 gyereket vettek fel.
Érdeklődj telefonon vagy ha van honlapja az óvodának akkor ott is érdemes megnézni
Szia!
Semmi baj az offért,mi sem kaptunk papírt csak mikor előjegyzésen voltunk akkor mondták hogy kb. 2 hét múlva menjünk be megnézni a listát,ki lesz ragasztva.A lista sehol de a beiratkozás időpontja már kint volt.Hát nem volt mit tenni mint elmentem a beiratkozásra és ott tudtam meg hogy felvették a fiamat és akkor közölte a titkár h még nem kapták meg a papírokat amit ki kéne nekik küldeni,de így sztem már nem is fogják kiküldeni.Úgyhogy sztem sürgősen érdeklődj utána személyesen.Egyébként a XXI. ker.-ben lakunk.
köszönöm szépen,hogy megírtátok.
én meg nagy naívan várom az értesítőt és sehol semmi.honlapja van az ovinak,de csak egy bemutatkozásuk van.úgy lesz,ahogy írtátok,holnap felmegyünk és megnézzük,hátha raknak ki itt is listát,vagy ha nem,akkor bemegyünk és megkérdezzük.de már így,hogy ezt tudom,azon aggódok,hogy mi van ha felvették a gyereket és lemaradtunk az első szülőiről.hát mondanom sem kell,hogy lesűlne a képünkről a bőr :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!