Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassacskán 1hónapja hagytam...

Lassacskán 1hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Milligest tablettát szedtem majdnem 5 évig. Szeretnénk kisbabát, azóta folyamatosan próbálkozunk. Van rá esély hogy az első hónap után teherbe esek? Tesztet mikor érdemes csinálni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom fogamzásgátló után érdemes 5 hónap szünetett tartani és csak azután elkezdeni próbálkozni a babócával.
2013. máj. 27. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a választ. Igen tudom, és lehet várnunk is kellene vele, vagy csak spontán valahogyan kibírni 2-3 hónapot, és aztán elkezdeni próbálkozni, de nem megy könnyen:)Nagyon várunk már rá..:)
2013. máj. 27. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, van rá esély. Én is 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, mi várni akartunk 3 hónapot, de a Picink nem, így hamarabb jött. Gyógyszer abbahagyása után a 2. hónapban már terhes voltam. utolsó mensi első napjától számított 28. napon teszteltem pozitívat. Mielőbbi Babát kívánok! :)

31+4 hkm

2013. máj. 27. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt olvastam, hogy mensi előtt nem érdemes tesztet csinálni, ez télleg így van? már 3-at ellőttem, de negatívak...:( Köszönöm:)
2013. máj. 27. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 3 évig szedtem a Milligestet, 6 hónappal az abbahagyása után (de szépen fogalmaztam... :D) jött össze a bébi, heti 7-8 együttléttel védekezés nélkül.

32+6hkm

2013. máj. 27. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nehéz én májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, és szeptemberbe kezdtünk el próbálkozni szóval 4 hónap szünet volt nekünk. Kisfiam 4 hónap alatt fogant meg decembere karácsonykor tudtam meg , szép kari ajándék volt szóval ha úgy nézzük én 8 hónapot vártam rá szünettel együtt.

26+1 hkm :) és egy 6 éves kislány anyukája . Kitartás :) és szurkolók :)

2013. máj. 27. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

A mai fogamzásgátlók semmilyen káros hatással nincsenek a magzatra.

Az 1. és 2. hónapban sokkal esélyesebb, hogy sikerült. A legtöbb hormonális probléma, ami nehezíti a teherbeesést, a fog.gátló abbahagyásaután pár hónappal jön elő.

Pl, ha PCO-d van, vagy hajlamos vagy a cisztásodásra, akkor az 1. hónapban van a legnagyobb esélyed!

2013. máj. 28. 09:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Készítettem ma tesztet, de elvileg negatív lett..viszont én ahogy megjelent a csík, egyből kidobtam... Mennyi idő után jelzi ki a 2 csíkot?
2013. máj. 28. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!