Ovis messenger, reggel kiírja a szülő, hogy x lázas, aznap nem megy, másnap pedig már igen, ti is jeleznétek, hogy ezt nem kellene így?
Most erre amúgy mit lehet mondani?
Ha megírod, úgyis tojni fog ra a szülő, mert tuti azért viszi, mert a munkahelye nem tolerálja, ha otthon van a gyerekkel. Nem fogja azt visszaírni neked, hogy ja bocsi, igazad van, inkábn kirúgatom magam és éhen halunk.
Nem, nem jelezném, de azt se, ha lázas lenne a gyerekem. Köze nincs hozzá a másik huszonix szülőnek, csak és kizárólag rám, meg az óvónőre tartozik. Hidd el, van olyan is, hogy a gyereknek semmi baja, csak lázas, meg olyan is, hogy bizony van baja, de nem lázas, sőt, semmi tünete nincs. Első esetben halálosan fel vagy háborodva, hogy hogy meri a szerinted beteg gyereket bevinni, második esetben meg fogalmad nincs róla, hogy a gyerek fertőző és az egész csoport "miatta" betegszik le.
Nálunk pl szabaly volt a hasmenés után csak és kizárólag 3 negatív szeklettenyesztes után engedni a gyereket. De ha a szülő nem mondja el, hogy q gyereknek hasmenése van, már nem is él ez a szabály, ugye.
Nálunk pont emiatt szüntették meg a messenger csoportot.
Mert minden anyuka okosabb volt, mint az óvónő vagy az orvos.
Pl: Hazaküldték a fiam mert hányt. Mint kiderült azért, mert gombát adtak neki, holott elmondtuk, nem ehet. Amikor mentem érte, tisztáztuk. Az óvónővel beszéltem meg, hogy ha aznap már nem hány, másnap viszem. Este még beírtam a csopiba, hogy megy. 4 anyuka is nekem esett, mert hányt-ment a hasa a gyerekemnek (nem is értem honnan szedték), hogy képzelem ezt?
Na én ezért nem bánom, hogy ez megszűnt.
Nálunk telefonon kell szólni azóta.
Egyébként én ki sem írnám, mi baja a gyerekemnek, de nem is foglalkoznék más gyerekre vonatkozó kiírással. Az nem nekem szól, hanem az ovinak.
8
Nem írnám le hol, de teljesen alap volt azután, hogy szalmonella fertőzés söpört végig az ovin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!