Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Normális hogy ha én elkapom...

Normális hogy ha én elkapom az ovis vírusokat sokkal tovább vagyok beteg mint a kisfiam?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem túl gyakran beteg, akkor is átmegy rajta minden 2-3 nap alatt maximum. Én viszont mindig elkapom tőle és utána beteg vagyok legalább egy hétig. Ez így van már több mint egy éve mióta oviba jár.

Ez normális? Vagy az én immunrendszerem nagyon gyenge?

okt. 24. 16:57
 1/4 babyboom567 ***** válasza:
93%
Mikor bölcsis lett a gyerekem,konkrétan 8 hónapig voltam egyfolytában beteg,mindent elkaptam, azt is amitől a gyerek nem lett beteg.Akkor mondta a védőnő,hogy szedjek emelt dózisban d-vitamint(8000NE).Azóta 6 év alatt nem voltam összesen annyit beteg,mint a bölcsikezdéskor.
okt. 24. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele általában, úgy gondolom hogy az asztmám miatt. Nem tudom, felmerülhet-e hogy nálad ilyesmi oka van.
okt. 24. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem csinálja ezt. Előtte évente 1x volt beteg. Most folyamatosan. És nagyon nehezen is jön ki belőle.

Most elkezdte magát vitaminnal tömni, hátha. :)

okt. 25. 06:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nálunk már van, hogy a gyerej kb. 2X orrotfúj aztán a férjemmel meg 2 hétig dögrováson vagyunk, mire jól leszünk jön haza a kövi baci. 😆
okt. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!