Más óvodában is elnézik a betegséget, vagyis beteg gyereket beengednek?
2 hete itthon van a bölcsisem.
Még megvan a köhögés (elég csúnya) és folyik az orra.
De az orvos már csütörtökre azt mondta h meggyógyult.
Nem tudom mi van ezekkel a kisgyerekekkel, de ezek folyamat köhögnek és folyik az orruk úgy is, hogy nem betegek és nem fertőznek..
Holnapután még biztos fog egy nagyon kicsit köhögni (ma éjjel még köhögött), meg valamennyire biztos folyni fog az orra.
De ha az orvos azt mondja meggyógyult, de mégsem viszem, akkor harmadik hete lenne itthon...
Én családi vállalkozásban dolgozom, de akiknek komoly munkahelye van, ázok nem tudom ezt hogy oldják meg..
"Nem tudom mi van ezekkel a kisgyerekekkel, de ezek folyamat köhögnek és folyik az orruk úgy is, hogy nem betegek és nem fertőznek."
Az van velük, hogy kisgyerekek. Az immunrendszerük most ismerkedik a környezettel, az őket körülvevő mikrobákkal. Most esnek át a legtöbb fertőzésen, és ez így helyes.
Micsoda?? XD
Gyerekem kb sose volt beteg, de sokszor folyt a nózia. Volt, hogy érte kellett menjek emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!