Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más is járt úgy, hogy a...

Más is járt úgy, hogy a kisfia/lánya az óvodai beszokatás alatt lett beteg?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A kisfiam hétfőn kezdte az óvodai beszoktatást, egész jól ment eddig, nem sírt, játszott a többi gyerekkel. Mivel sajnos lebetegedtem mára, így holnap a párom vitte volna, de egyre jobban hallani a hangján, hogy ebből megfázás lesz, nyűgös is, holnap viszem orvoshoz. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor elölről kell kezdeni az egész beszoktatást? Köszönöm a válaszokat🙂

okt. 10. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az óvónőtök tud erre választ adni, mert mindenhol máshogy állnak ehhez.
okt. 10. 19:06
 2/9 anonim válasza:
100%
Az első jól mondja.
okt. 10. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy volt, hogy hétfőn végig ott voltam vele (a csoportszobában, mint egy játszóházban), kedden ugyanez de fél órát volt nélkülem. Szerda-csütörtök beteg volt. Pénteken már bevittem reggel és 2 órát nélkülem volt, utána ott voltam mikor az udvarról jöttek fel, de akkor a csoportszobába már nem mentem.

Következő hétfőtől másfél hétig beteg volt, szerdai napon ment legközelebb, úgy, mint pénteken. Csütörtök-pénteken már ott aludt.

okt. 10. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sokan járnak így. Mi is. Nem kezdtük elölről, de kicsit belassult a folyamat...
okt. 10. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sokan. Mi a beszoktatás heten 3 napot voltunk, utána beteg lett. Addigra már bent ebédelt. 10-12:30 - ig volt bent.

Mikor megint mentünk, reggel 8ra mentünk be és 12 30ra mentem érte.

okt. 10. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk bölcsi de 5 nap után beteg lett, nekünk onnan folytatódott ahol tartottunk, mert nagyon jól ment. De azért a másfél-2 hét kihagyás után nehezen fog újra menni arra készülj. Másnap már megint minden oké volt.
okt. 11. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is beteg lett a beszoktatás alatti 3-4. napon. Elölről kellett kezdeni az egészet.
okt. 11. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű hogy nehezen menjen a kihagyás után, az én fiam kifejezetten akart menni a másfél hetes betegség után. Amíg itthon volt, sokat beszélgettünk róla, hogy milyen játékok vannak az oviban, hogy hiányzik az óvónéniknek, hogy mit fog játszani mikor megy először stb.
okt. 11. 13:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma voltunk orvosnál, jövőhéten végig itthon lesz. Hát kíváncsi leszek ha visszamegyünk mi lesz. Köszönöm a válaszokat😊
okt. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!