Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan viszik így oviba a...

Hogyan viszik így oviba a nagyot? Ahol a nagyobb már 3 éves, ovis, akkor születik kistestvér, apa már reggel 6-ra megy dolgozni, anyának nincs jogsija az ovi meg kb 1 kilométerre vanValószínűleg leszek ilyen helyzetben, aki így volt hogy oldottákmeg?

Figyelt kérdés
dec. 14. 15:45
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Minden reggel seta? De akkor a nagyobb gyermek kezét sem olyan biztonsággal tudom fogni, ráadásul forgalmas úton megyünk el az oviig.
dec. 14. 15:46
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Pl hordozóban is magadra veheted a kicsit, és akkor mindkét kezed szabad.
dec. 14. 15:49
 3/32 anonim ***** válasza:
76%

Ha neked ez nehézség, akkor előbb kellett volna gondolkodni: nem szülni, költözni, jogsit szerezni.

Én nem látom a problémát. 1 km lópikula. Egy egészséges 3 éves féllábon leugrál ennyit. Ha tiéd nem, teszel testvérfellépőt a babakocsira. Vagy őt ülteted be, a kicsit magadra kötöd.

dec. 14. 15:51
 4/32 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan 1 km-en vagy így fennakadva? 😂

Nekünk 1.5 km az ovi. Van jogsim, van kocsim. Imádok vezetni. Mégis ekkora távra vicc lenne beindítani.

4 hónapos volt a kicsi, amikor a nagy kezdte az ovit.

A kicsit toltam babakocsiba, a nagy meg fogta a másik kezem és sétált mellettem.

Mire középsős lett, addigra szót tudott fogadni, mehetett bicóval is.

dec. 14. 15:57
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
Séta. 1 km semmi.
dec. 14. 16:06
 6/32 anonim ***** válasza:
93%

Kicsi rajtam, hordozóban, a nagy jön a saját lábán, nekem meg van két szabad kezem.

Az óvodában több babás anyuka van, meg szokták oldani. Vagy úgy, mint én vagy babakocsiban tolja a kicsit, a nagy sétál vagy motorozik (forgalmas út mellett nem merném). A testvéreméknél vagy olyan triciklivel ment a nagy, aminek fogója volt és be lehetett kötni vagy babakocsi és testvérfellépő volt.

dec. 14. 16:16
 7/32 anonim ***** válasza:
83%

Testvérfellépő, roller, bicikli a nagyobbnak, ez utóbbiak mellé hordozokendo a kicsinek.

De nálatok nem divat előre gondolkodni amugy?

dec. 14. 16:16
 8/32 anonim ***** válasza:
45%
Szerinted nem pont azt csinálja, 7-es? Miért támadsz egy vadidegent, aki neked nem ártott? Ettől érzed magad nagynak? Hát ettől csak törpe leszel! A kérdező tanácsokat kért egy várható nehézség megoldásában. Pont erre való ez az oldal. Nem lekezelő legorombításra, ami semmilyen haszonnal nem jár!
dec. 14. 16:38
 9/32 anonim ***** válasza:
90%

1 km bakker az 20 perc gyalog , nekem csak a buszmegallo volt ennyire es meg onnan a busz.

Babakocsi, vagy fellepo a nagynak, ez enyem mondjuk ekkor mar normal tempoban setalt barmennyit.

dec. 14. 16:43
 10/32 anonim ***** válasza:
86%

Amig a kicsi babakocsis, addig tok egyszeru a sztori, mert setaltok. Vagy hordozoban elvan.

Babakocsira van testverfellepo/uloke, ha reggel a nagyobb nem akar haladni annyira a setaval, de mehet ugye egyeb jarmuvel is, nalunk rollerezik pl.

Akkor van csak gaz, ha mar a kicsi se viseli el a babakocsit/hordozot, de meg nem tud annyit setalni es esetleg meg nem motorozik, mert nem akar.

Tapasztalat…😂

Oszinten nem tudom ez masoknal hogy megy, de amiota ez van, inkabb elovettem a jogsimat es vezetek (addig nem akartam vezetni, nem mertem, de nem is kellett), mert katasztrofa, nem lehet haladni a kicsitol.

De semmi problema nem volt addig, amig hajlando volt babakocsizni :D

dec. 14. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!