A kistestvérem piszkálják az ovodában a szeművege miatt. Mire lennének irigyek a kislányok?
Ha még irigyek is lesznek, még jobban bántják!
Nem elintézési mód.
Hol van az óvó néni, amikor bántják a többiek?
Inkább vegyetek egy szemüveges játékbabát, amivel játszhatnak.
Tarts meseórát a gyerekeknek, hogy miért kell némelyik kisgyereknek a szemüveg!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány, aki azomorú volt, mert bármerre nézett, mindent olyan homályosan látott, mint mikor poros az ablak üvege, vagy mint amikor végigcsorog rajta az esővíz. Nem látta tisztán az anyukája, apukája, a testvérei, az óvónéni és az óvodás társainak a kedves arcát, a szemét.
Nem tudott biztonságosan sétálni, játszani. Sokszor fájt a fejecskéje. Elpanaszolta az anyukájának, aki orvoshoz vitte. A doktornéni egy műszerrel megnézte a szemét. Nincs nagy baj, a szemüveg segíteni fog. Felírta, hogy milyen üveg kell neki. El is mentek mindjárt az üzletbe, és kiválasztották a megfelelő keretet. Meg is lett néhány nap múlva.
A kislány felvette, és azonnal kitárult előtte a világ. Mindent úgy lát, ahogy az a valóságban létezik. Mondta is a doktor néni, hogy lehet, hogy idővel a szemüvegre nem is lesz szükség.
Nagyon csinos kis ékszer a szemüvege, az egyik kislány kérte az anyukáját, hogy ő is olyat szeretne, de rózsaszín kerettel, ami megy a rózsaszín hajcsatjához. De az anyukája elmondta, hogy akinek jó a szeme, annak nem jár szemüveg, akármilyen csinos is lenne. Itt a vége a mesének.
Ez felesleges marhasag. Ha irigyek lennének, megjobban csufolnák. Majd elmúlik. E
Egy anno szemuveges, vöröshajú, elallo fülű ma már nem kislány.
Az óvónővel beszéljetek, neki kell ezt kezelnie.
Ez a versengés a lehető legrosszabb, amit tehettek.
Szerintem is óvónővel kéne beszélni, ezt neki kéne rendezni.
Nagyon gonoszak tudnak lenni a gyerekek.
Emlékszem anno nekem volt csomó egyforma/hasonló pólóm. Erre kitalálták, hogy csóró koszos vagyok, mert mindig egy ruhába járok... mondanom sem kell milyen élmény volt az ovi. Nekem akkor az óvónéni segített leállítani a csajokat, mert meghallotta mit beszélnek. Buta újgazdag kislányok voltak-azóta sem lett belőlük senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!