Lehet, hogy azért nem vették fel a lányomat az oviba, mert jön a kistestvér és én otthon leszek?
szerintem csak azért mert nem ovodaköteles még. majd jövőre már felveszik.
én dolgoztam oviban, nálunk nem volt olyan, hogy a jelentkezési lapra kaparták volna, hogy anyuka babát vár. különben sem mi döntöttünk róla, hogy kit vettek fel :) szóval én nem hiszek ebben, van egy rendszer miszerint azt veszi fel, aki oviköteles. ha van hely, jöhet mindenki más. írod, hogy nálatok nincs, akkor nyilván nem az 5 évest utasítják el!
Szerintem sem ezert nem vettek be :) bar lehet neked is jobb, ha nem visz haza most mindenfele bacit az ovibol.
Amugy miert zavarna? 😒 Talan azt szeretne, hogy a lanya tudjon szocializalodni vele egyidosekkel...
Első , akkor ki dönti el?
Közben felvettek olyat , aki ugyanúgy évvesztes , sőt olyat is aki nem is körzetes.
Úgy gondoltam , hogy jót tenne s gyerek társaság a lányomnak.
Na ki ne kiáltsátok már rossz anyának, mert a majd 3 éves gyermekét beakarta íratni óvodába. Atya ég! Megint csak a rosszindulat árad a hozzászólások többségéből. Tisztelet a kivételnek. Feltett egy kérdést, arra kellene válaszolni, nem az okot firtatni, hisz jelen esetben semmi köze a válaszokhoz.
Tudomásom szerint ha óvoda köteles a gyermek, akkor kell kötelezően felvennie az óvodának. Ő még nem az.
Utolsó, rosszul tudod, nem attól a naptól óvodaköteles a gyerek, amikor betölti a hármat, hanem az azt követő szeptember 1-től.
Kérdező, sajnos ha tényleg túljelentkezés volt, és szelektálniuk kellett a nem kötelezően felveendő gyerekek közt, akkor tutira a nagy pocakod is szempont volt a válogatásnál :( Mondjuk ha olyat vesznek fel, aki körzeten kívüli, a kislányod meg jövőre mindenképp fel kell venniük, akkor lehet, hogy túltöltik a létszámot (hacsak nem megy el jövőre több gyerek az iskolába a megszokottnál). Mert ugye a most felvett gyereket hogyan paterolják ki, a tiedet meg muszáj bevenni... Szóval ezt az egyet nem értem, akkor már vegyék fel azt, akit jövőre mindenképp fel kell venni. De ebbe sajnos neked nincs beleszólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!