Hogy néz ki a napirendetek, vagy jól megoldjátok-e, ha van egy pici pár hetes baba és egy nagyobb tesó, aki még otthon van, aki kb .2,5 éves?
25 hónapos volt a nagyobb,mikor a pici született.
Rugalmasan,de a kicsi napirendjét igazítottam a nagyéhoz.Délelőtt lent aludt a babakocsiba(ébredés után gyors szoptatás,reggeli)aztán délben a nagynak ebéd,közben a kicsi szopizott, utána együtt aludtak,a délután már nem volt "feszes",vagy bent voltunk vagy kint.
De mivel picinek született a babám keltegetnem kellett,hogy egyen,de sztem amúgy is azt csináltam volna,mert különben nem tudtam volna ellátni a nagyot.
Első 3 hétben kaptuk az ebédet,utána belezsúfoltam valahova a főzést:)
Nem volt egyszerű de most már 3 és 1 évesek és visszanézve tök gyorsan elment ez az idő:)
és nem estél kétségbe, hogy a naggyal kevesebbet tudtál foglalkozni? vagy hogy nappal nem tudsz pihenni, mert éjszaka meg kelni kellett? (már ha kellett neked kelni)
bocsi a hülye kérdésekért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!