Nuk first choise üvegeket lehet variálni? Vettem ilyen csőrös poharat, de ha egész nap nem vagyunk otthon, akkor nem elég ami belefér. Lehet venni nagyobb üveget, amire jó a "feje"?
Szia!
Nekünk ilyen van,van belöle kicsi is,és nagy is,a kicsi 150ml(de 200ml fér bele a multkor kimértem),és a nagy 300ml,de abba is több fér.
Igen lehet variálni a fogóka is levehetö róla,és a tetejüket is lehet cserélgetni,én is szoktam,ugyh tapasztalatból irom le neked!:)
Láttam,h kisvakondosat linkeltél be,olyan is van nagyban,ami jól néz ki szerintem,és ennek is a latexes ivócsör helyett betudod tenni a szilikonosat is!
Ilyenre gondoltam:
Nekünk egyébként baby blue-s van,kicsibe és nagyba is,illetve egy füles is,de azt a fület a babám nem szereti,ugyh kár volt megvennünk,mert anélkül tartja az üveget,csak gondoltam,h hátha a füles is jó lenne neki,h ugy azért könnyebb lenne tartania,de ugy látszik neki simán kényelmesebb!:)
Ja,az lemaradt,h én mindig a kicsit viszem egyébként magunkkal,azt öntöm tele,persze nekünk sem elég az egésznapra,igy mellette még egy kis Janás üvegbe szoktam neki tenni,és ha elfogy a csörösböl akkor csak a Janás üvegböl csak bele töltöm.
Ugyh ha igy megtudod te is oldani,akkor nem is muszáj másikat venned,föleg,h ha a babád a fülecskékkel fogja meg,mert azt fura a nagyra áttenni,meg ugy ha átteszed szerintem ö nem is tudja ugy megfogni sem.
Eszembe se jutott, hogy kisüvegben vihetnék utánpótlást magunkkal. :)))
Amit linkeltél, az a nagy csőrös, az is olyan, hogy nincs szelepe, csak zárókupak? Mert van már itthon vagy 3 csőrös, és a szelepeseket nem tudja megszívni, azért vettem meg végül a nukosat, került, amibe került.
Szai!
Hát ez jó kérdés azt nemtudom neked megmondani.
Nekem meg csak a szelepeset fogadja el a babám,és a füles nuk itatónkról a nem szelepeset félretettem,nem is használtuk,ugyh ha gondolod szivesen nektek adom,mert pont a napokba gondoltam rá,h nekünk nem kell,és már kiakartam dobni,mi a 13.kerületben lakunk,nemtudom ti merre laktok,h tudnánk-e talizni,h odaadjam nektek,az egyébként szilikonos és nem szelepes.
Köszi, de én füzesabonyi vagyok. Elég messze lakunk hozzátok. :)
De amúgy a tiétek hány ml?
Kár,pedig szivesen nektek adtam volna! :(
Nekünk ilyen van,csak világoskékben,vonatos motivummal:
150ml-s,de multkor kimértem,h mennyi fér bele,és 200ml üditöt bele tudtam önteni a kisfiamnak,egyébként ugyanakkora mint a ti kisvakondosotok,majd próbáld ki,h ha teljesen teletöltöd,akkor 200ml megy bele,csak 150ml-ig van be "vonalkázva"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!