Melyik óvodát választanátok a kettő közül? Melyik lenne a praktikusabb?
1. óvoda: kis létszámú csoportok, jó óvoda hírében áll, férjem munkahelye mellett van közvetlenül, így ő tudná hozni-vinni. A hátránya ugyanez, a férjem 8-tól 4-ig dolgozik, úgyhogy ennyi időt végig benn kellene töltenie az elejétől, nem tudnám ebéd után elhozni. Viszont ha a második gyerekünk után én is újra munkába állok, az én munkahelyem is a közelben van, szóval akkor egyszerűbb lenne.
2. óvoda: lakhelyünktől 10 perc séta, szép nagy udvara van nagy játszótérrel, nagyobb létszámú csoportok. Én tudnám hozni-vinni, viszont ez nehézség is lenne az akkor fél éves kistesó mellett. El tudnám hozni ebéd után amíg Gyeden vagyok a kistesóval.
Szerintetek melyik a praktikusabb? Ti melyiket választanátok?
30 perc kocsival borzaszto hosszu ido, teljesen felesleges az ovoda miatt ennyit utazni, ha van ra lehetoseg, hogy van kozeli, es az is jo. ( nem mondjuk csak kisebbseg jar )
Sajat peldam, a fiam ovodaja, es most az iskolaja is 5 percre van gyalog. Alom jo !
Ellenben anno en falurol buszoztam be megyeszekhelyre mar 7-8 evesen is egyedul. 20 perc gyalog a buszmegallo, 20 perc busz, majd meg 20-25 perc gyalog az iskola. Gyuloltem.
Hasonló szituban voltunk. Én a 2es opciót valasztottam.
Aztán amikor visszamentem dolgozni, átirattuk az 1es oviba. Megbántuk. Most ujra a 2esbe jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!