Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Melyik óvodát választanátok a...

Melyik óvodát választanátok a kettő közül? Melyik lenne a praktikusabb?

Figyelt kérdés

1. óvoda: kis létszámú csoportok, jó óvoda hírében áll, férjem munkahelye mellett van közvetlenül, így ő tudná hozni-vinni. A hátránya ugyanez, a férjem 8-tól 4-ig dolgozik, úgyhogy ennyi időt végig benn kellene töltenie az elejétől, nem tudnám ebéd után elhozni. Viszont ha a második gyerekünk után én is újra munkába állok, az én munkahelyem is a közelben van, szóval akkor egyszerűbb lenne.

2. óvoda: lakhelyünktől 10 perc séta, szép nagy udvara van nagy játszótérrel, nagyobb létszámú csoportok. Én tudnám hozni-vinni, viszont ez nehézség is lenne az akkor fél éves kistesó mellett. El tudnám hozni ebéd után amíg Gyeden vagyok a kistesóval.

Szerintetek melyik a praktikusabb? Ti melyiket választanátok?

máj. 9. 12:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
2-es. Azért, mert még az, hogy dolgozni mész újra odébb van. Illetve az, ha a férjed nem dolgozik az oviba ugyanúgy be kell vinni a gyereket, meg elhozni. Sőt ha beteg akkor szintén haza hozni. Azt nem írtad egyes ovi milyen messze van, de feltételem jóval messzebb, mint a kettes. Az sem mindegy mennyit kell utazgatni egy ovis gyerekkel.
máj. 9. 12:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Az első óvoda kb 25-30 perc kocsival, az tényleg kimaradt.
máj. 9. 12:59
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is a 2-es verzió! Hidd el jobb lesz.
máj. 9. 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se úgy néztem ovit, hogy majd ha dolgozni fogok akkor jobb lenne a munkahelyhez közel. Addig még bármi változhat, sőt, ovit is valthattok ha netán majd az kényelmesebb lesz
máj. 9. 13:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

2.!

Az út is sok az elsőnél

máj. 9. 13:10
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
1-es vagyok. Hát az a 30 perc az sem mindegy hol. Pesten pl csúcsidőben duplája lesz. Papíron 25 perc a munkahelyem. Általában egy óra alsó hangon az út a dugók miatt. De egyes vidéki városokban is vannak már rendszeresen dugók. Én a kettest választanám.
máj. 9. 13:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A közelit. A fene mászkálna szabi alatt a gyerek miatt, mi van, ha munkahelyet váltatok?
máj. 9. 13:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

30 perc kocsival borzaszto hosszu ido, teljesen felesleges az ovoda miatt ennyit utazni, ha van ra lehetoseg, hogy van kozeli, es az is jo. ( nem mondjuk csak kisebbseg jar )

Sajat peldam, a fiam ovodaja, es most az iskolaja is 5 percre van gyalog. Alom jo !

Ellenben anno en falurol buszoztam be megyeszekhelyre mar 7-8 evesen is egyedul. 20 perc gyalog a buszmegallo, 20 perc busz, majd meg 20-25 perc gyalog az iskola. Gyuloltem.

máj. 9. 13:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a második.
máj. 9. 13:16
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Hasonló szituban voltunk. Én a 2es opciót valasztottam.

Aztán amikor visszamentem dolgozni, átirattuk az 1es oviba. Megbántuk. Most ujra a 2esbe jár.

máj. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!