Melyik ovit valasztanatok?
2 ovoda kozt vitazunk a ferjemmel.a korzetes ovoda itt van a haz mogott,de nagyon sok gyerek jar oda mert ez az egyik legfelkapottabb a nemet miatt.minden csoport nemetes.mar a tornateremben is csoportszoba van,annyi gyerek van.26-28 fos csoportokkal.
Az ovi udvara tomve jatekkal,az ovi epulete is nagyon szepen fel van ujitva.
A masik ovi,az ut tuloldalan van,tehat az is egy kopesre kb.
Osszesen 55 gyerek jar oda(ugyan olyan epulet mindketto)
Fele akkora csoportletszammal.
Az uvdart az elmult evekben itt is fejlesztettek de kevesebb a jatek,tobb a szabad ter.
Nekem a ket nagyfiam az utobbiba jart,es mindig nagyon jo programok voltak.kedvesek az ovonenik,a dadusok is.
En az utobbiba szeretnem vinni a picit is,parom a nemetesbe.
Ki melyiket valasztana?
Hozzateszem,hogy en eleve nem szeretnem ha nemetes lenne.es szerintem jobb egy kis letszamu csoportban,tobb ido jut a gyerekekre,jobban elfernek a csoportszobaban.
Koszonom az eddigi valaszokat.
4 es valatolo.az a baj a nemettel,hogy nalunk senki nem beszel nemtul.parom tanulta egyedul,de nem nagyon emlekszik semmire,nem is hasznalta soha.
Nekem azert az angol az megy kozepszinten,igy a nagyoknak is tudok segiteni benne.az oviban is tanultak angolt heti 2 oraban,jatekosan.
Az,hogy oviban folyton nemetul karattyoljanak neki,itthon pedig mindenki csak nezze mint a sulthal mikor mondja mit tanultak,szerintem ertelmetlen.
Felolem akarmit mondhat nemetul akarmire,ugysem tudom,hogy helyes e vagy sem.
Pluszban 28 gyerek egy csoportban....elkepzelni nemtudom,hogy fernek el.hogy jut eleg ido minden gyerekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!