Hogyan viszik így oviba a nagyot? Ahol a nagyobb már 3 éves, ovis, akkor születik kistestvér, apa már reggel 6-ra megy dolgozni, anyának nincs jogsija az ovi meg kb 1 kilométerre vanValószínűleg leszek ilyen helyzetben, aki így volt hogy oldottákmeg?
Figyelt kérdés
dec. 14. 15:45
31/32 anonim válasza:
Ugyan így voltam kistesó tervezés alatt,hogy végig gondoltam mindent is hogyan is lenne.
Igaz mi autóval járunk oviba. De én hordozóba vinném a babát akkor szabad lenne mind a két kezed vagy vennék egy hámot vagy a csuklóra rögzíthető "gyerek pórázt" sajnos nem tudom a pontos nevét de praktikus.
Egyébként nálunk az oviba rengetegen járnak hordozóval olyanok is akik kocsival mennek ugyanis a parkolótol is el kell jutni biztonságossa az ovihoz.
32/32 anonim válasza:
Gyermekágy alatt (6 hét) ne vidd oviba, ha megoldható, gyerekorvos nem mondta? Szuper kórházjárás lehet belőle, meg nem véletlenül kell ilyenkor min.2 hetet feküdni. Persze mindenki szuperhős, hogy szülés utáni napon már rója a kilométereket, aztán meg majd küzd 60 évesen az inkontinenciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!