Óvodai beiratkozáskor mit kell vinni? Milyen iratokat? Személyi igazolvány kell a gyereknek?
Figyelt kérdés
febr. 7. 10:35
1/9 anonim 

válasza:

A szülő és a gyerek iratai. Pénz. Nálunk kérték a személyit neki is + oltási igazolásokat!
2/9 anonim 

válasza:

Én vinnék mindent ami van..a bölcsibe is az volt hogy jaaj nem kell semmit hozni ( mivel az online jelentkezésnél ott van ami kell) ..ahhoz képest nem így lett
3/9 anonim 

válasza:

Én a hazai viszonyokat ismerve, még a 13 évvel korábbi, hűtőszekrény vásárláskor kapott jótállási papírt is vinném. Vicc, hogy idehaza mindenhez papír, igazolás, okmány, szám, azonosító,... kell. >:(
4/9 anonim 

válasza:

Személyi igazolvány az születésétől fogva kötelező a gyereknek is,mint ahogy neked is.Értsd,ahogy pár hetesen már mozgásra képesek vagytok,el kell menni a kormányablakba megcsináltatni.Tehát már régen kellene hogy legyen.Kérdésedre visszatérve,nálunk kell a gyerek,és a szülő személyi igazolványa,lakcímkártyája.
5/9 A kérdező kommentje:
Na ezért kérdeztem, mert nincs neki. Jövő héten nyilván megyek, és csináltatok is neki. Csak az elején el lett felejtve, azóta meg sose kérték sehol. A bölcsibe semmit nem kellett vinni. Kitöltöttem a papírokat, és annyi.
febr. 7. 14:07
6/9 anonim 

válasza:

Nálunk nem kérték a személyiigazolványt, nem is volt még akkor neki. Mondjuk ez kb 2 éve volt, lehet azóta változott. Egyáltalán nem előírás, hogy kell születéstől kezdve, nekünk is azt mondták, csak annak fontos, aki jár külföldre. Most már mi is csak azért csináltattunk, mert kell az ovi krétához. Tehát ha most nem is, de kérdésre kelleni fog, érdemes megcsinálni.
8/9 anonim 

válasza:

"Mondjuk ez kb 2 éve volt, lehet azóta változott. Egyáltalán nem előírás, hogy kell születéstől kezdve"
2009-től kötelező fényképes igazolvány születéstől. 🤦
9/9 anonim 

válasza:

Pontosan ezt akartam írni,hogy 2009 óta kötelező,csak mindenki sz@rik rá,mert eddig nem kérték.Ha egyszer fogják, akkor szankcionálhatják is.De pl egy szállást sem tudsz hivatalosan foglalni,mert kell oda is a személyi igazolvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!