Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nevelésmentes napok száma egy...

Nevelésmentes napok száma egy tanévben?

Figyelt kérdés

Nálatok hány nevelésmentes nap van egy tanévben?

Van erre valami “szabály”, hogy hány nevelésmentes napot tarthat egy adott intézmény?

tegnap 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 vagy 5 van ebben a tanévben, de olyan napok amikor amúgy is sokan szabadságot vesznek ki. Dolgozós szombat, húsvét kedd, ilyenek.
tegnap 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
4
tegnap 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Van szabály.

5 napja van egy iskolának, de ebből megy a pályaorientációs nap, kirándulás, projektnapok. Minden olyan nap, amikor nem írnak be tanórát. Ebből a keretből mehet a nevelés nélküli munkanap is, amikor pl értekezletet tartanak, a gyerekeknek meg "szünet".

Az, hogy hányszor van pont olyan, hogy ne menjenek a gyerekek, az iskolán múlik. (Max 4et tudnak összehozni, a pályaorientációs nap kötelező.) Nálunk max 2 szokott lenni.

A húsvét kedd más téma, az a tanév rendjében is rögzített szünet.

tegnap 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az óvodák kategóriában van a kérdés, ott szerintem a húsvét kedd nem szünet és pályaorientációs napról sem hallottam még.
tegnap 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg, látom, bocsi.
tegnap 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Cserében most megnéztem a törvényt, 5 nap áll rendelkezésére az oviknak.
tegnap 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Érdekes!

Akkor nálunk nem tudom hogy mennek a dolgok, de a tököm ki van, már bocsánat…

Szeptemberben kapásból 2 volt, az egyik az első héten. Októberben nem volt, novemberben és decemberben igen (egy-egy), januárban nem, jövő héten megint lesz és februárt írunk.

Általában hétfő vagy péntek.

Szóval 5 napnál tartunk, ami a max., de tuti, hogy bezengik még…

Persze a bölcsiben is van… ott eddig 3 volt.

tegnap 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!