Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más óvodában is ilyen követelő...

Más óvodában is ilyen követelőzőek?

Figyelt kérdés

Alap,hogy adni kell be tisztasági dolgokat,WC papír,stb.

Gyümölcsöt ,Szörpöt ...jah és nem is mindegy milyet.

Én otthonra is saját márkás szörpöt veszek nem közel 1000ft os Piroska meg tököm tudja.

És kb minden héten van valami amire kérnek. Az ebéd befizetése sem olcsó pedig.

Nem arról van szó,hogy sajnálom de soknak tartom. Nem konkretizálom de ez Hajdú-Bihar megyei állami ovi .

2020. márc. 12. 11:40
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

1500 forint a havi csoprt penz korcsoportos Szolnok megyei oviban. Ebben benne van a rajzlapok ceruzak ilyesmik. Ket havonta 500 ovis ujsag

Ket havonta tisztasagi csomag, en ilyenkor tobb folyekony szappant viszek mert gyorsan fogy. Plus marketben 290ft antibakterialis jo nagy uvegeset 5-6 darabot. Szoval ez nagyobb kiadas ilyenkor.

Zoldseg gyumolcs napon en igyekszek ritkabb egzotikus gyumolcsoket vinni. Mindig alma banan kiwi narancs van. Most fogok mangot es afonyat vinni. Annyiban szerencsem van nem sajat penzbol fizetem hanem erzsebet kartyarol amit kapok kafeteriabol.

Itt is nyomtak volna a szorpot, nutellat muster ketchup majonez es tarsait. De en nem viszek! Itthon nem kap szorpot az oviban sem fog. Cukorbeteg a fiam, igy is nehez minden napunk.

Szulinapjara auchan citromos cukormentes tortat vittunk be. Itthon is ilyen volt es isteni finom

2020. márc. 13. 00:48
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk adnak wc papirt, mindent. Zsepit azt kell vinni de tenyleg nem egy nagy összeg.

Gyümölcsre nálunk azt mondták,hogy nem kérnek de szivesen fogadják ha valaki visz.(hiába van elrendelve hogy van gyümölcs nem elég) ott voltam gyakorlaton ,tudom ,hogy joval kevesebbet kapnak..

Ha valamire be kell esetleg adni pénzt, mi év elején szülőin megbeszéljük mennyi legyen, ha mindenkinek jó akkor annyi lesz . Nem nagy összeg azsem. Szörpöt nemkell vinno,hiszen pont ,hogy a lényege az lenne ,hogy ne igyanak annyi cukrosat, nemtudom ez csak téged zavar? Ha nem ,akkor többi szülővel kellene ellene összefogni

Amugy az meg mit.gondol rolam más pont letojnám. sok embernek a flancrol szol már az ovi is, amugy meg az életben totál gyagyák és ezzel kompenzálnak....

2020. márc. 13. 05:35
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

A mi ovikban 500 forint a csoport pénz,ezen kívül szoktak kérni zsepit,szalvétat,wc papírt,de nem minden hónapban mikor miből fogy,jahh es ev elején kérnek egy oblitőt meg kis doboz mosoport,ott mossák ki a torolkozoket,nem kell minden héten haza hordani.Itt is van gyümi/zöldség nap,próbálok mindig valami különlegesen vinni,ananász,mango,kivi.Szerintem a mi ovinkban nem kérnek sokat,ki lehet bírni ezt a max. 2000 ft os kiadást.

Van itt másik ovi is,családból járt oda gyerek,ott viszont kértek mindent..most 500 ft erre,1000 arra,télen cukor,teafü,nyáron szorp.

2020. márc. 13. 08:36
 54/56 anonim ***** válasza:
13%

Igazán nem értem, miért nincs megszervezve az ilyen.

Normális helyen a gyerekeknek van WC-papír, gyümölcs, meg innivaló is (és nem cukoroldat, hanem rendes gyümölcslé), ezt elvileg az óvodai díjból kell fedezni.

De ha valamiért nem megy, akkor az óvoda vezetősége meg a szülők közösen állapodjanak meg egy plusz összegben, amit minden szülő befizet havonta, és ebből az óvoda beszerezi azt, ami (szerintük) nekik megfelelö minőség, nem pedig a szülőket terhelik ezzel és közben nem felel meg nekik az, amit bevisznek.

2020. márc. 13. 09:10
 55/56 A kérdező kommentje:

Pénzt nem kell beadni csak az étkezés díját.

De ezzel ugyanott vagyok sőt.

2020. márc. 13. 11:11
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Éppen azt írtam, hogy egyszerübb lenne a pénzt beadni, akkor nem a szülöknek kell azzal foglalkozni, mit is hajlandóak elfogadni.
2020. márc. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!