Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más óvodában is ilyen követelő...

Más óvodában is ilyen követelőzőek?

Figyelt kérdés

Alap,hogy adni kell be tisztasági dolgokat,WC papír,stb.

Gyümölcsöt ,Szörpöt ...jah és nem is mindegy milyet.

Én otthonra is saját márkás szörpöt veszek nem közel 1000ft os Piroska meg tököm tudja.

És kb minden héten van valami amire kérnek. Az ebéd befizetése sem olcsó pedig.

Nem arról van szó,hogy sajnálom de soknak tartom. Nem konkretizálom de ez Hajdú-Bihar megyei állami ovi .

2020. márc. 12. 11:40
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

A szörp baromság, ezt aláírom. De ha szörpöt kérnek, te meg üdítőt viszel, akkor nem csodálom, hogy nem tetszett. Próbálj meg egy liter üdítőt felosztani 22 gyereknek.

A gyümölcsöt meg nem kell túllihegni ennyire. Én ma vittem három banánt, három almát, két körtét, két kiwit meg 5 mandarint. Felvágvágják nekik, aztán mindenki eszi, ami tetszik. Fizettem 2000 forintot a piacon. Havonta kell vinni, nem vág földhöz.

Egyébként iszonyúan felháborít, hogy hiába fizetek be temérdek adót, SEMMI nem működik, mindenért pluszban kell fizetni, ami amúgy állami ellátás lenne. És ennek része a WCpapír az oviban vagy a kórházban, amit alap lenne, hogy a fenntartható finanszíroz. Képzeld el, hogy elmész a Cinema Citybe, és ki van írva, hogy fizess a WCzésért. Vagy hogy vigyél magaddal budipapírt. Máskor is odamennél moziba? Én biztos nem. De az államnak mégis eltűrjük ezt évtizedek óta.

2020. márc. 12. 12:42
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyakran kell vinni gyümit?
2020. márc. 12. 12:44
 23/56 A kérdező kommentje:

Amikor karácsony előtt jartam auchanban ott tudtam venni és akkor 800Ft és még egy liter sincs. Ez szerintem nem olcsó.

Ha nem jót amit vittem igyanak vizet .

Nemtudnak mibe kötekedni szerintem már.

2020. márc. 12. 12:44
 24/56 A kérdező kommentje:

Nem egy litert vittem 😊 akkor vittem egy zsugorral

De szörp sem egy kell ,mert ha ízetlen e hígitjak akkor az a fel liter semmi....

Kéthetente kell.

Amikor beteg volt két hétig akkor nem vittem csak máskor mindig.

2020. márc. 12. 12:46
 25/56 A kérdező kommentje:

21 és igazad van el tűrjük sőt ahelyett hogy összefognánk és nemet mondanánk a lehúzásra (ha a gyerekem banánt akar otthon kap egyet)

Mint más szülők egymást túl licitálva viszik a rózsa macikat meg a drága szörpöket.

Lehúzás szerű kicsit.

2020. márc. 12. 12:50
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell kéthetente 22 gyereknek gyümölcsöt vinned? Még ha minden nap adnak is, akkor is havonta vagy még ritkábban kéne, hogy sor kerüljön egy családra (hiszen egy hónapban 20 munkanap van.)

Én ezen azért tényleg nem kattognék, inkább örülnék, hogy kapnak az oviban gyümölcsöt. A többi napon meg más eteti a te gyerekedet, neked meg nem kell erre költened.

2020. márc. 12. 12:50
 27/56 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy azért ilyen gyakran mert vannak akik sz.rnak bele és nem visznek , így miránk akik visznek gyakrabban sor kerül,nem havonta.
2020. márc. 12. 12:52
 28/56 anonim ***** válasza:
92%

A szörp teljesen felesleges. Gyümölcsöt nekünk is kellett vinni (2 havonta 2-3 kilót). A gyerekeknek az étkezéshez bizonyos napokon jár gyümölcs. Én azt gondolom, hogy az ott dolgozók is visznek haza a bevitt gyümölcsből, szörpből

.....mert ez rengeteg.

2020. márc. 12. 12:55
 29/56 A kérdező kommentje:

Gyümölcsöt mindig kapnak azt tudom ,szörpöt az én gyerekem nem is issza igazából,itthon sem.

Meg én már fellázadtam! Ha már kötekedünk Énis tudok velük....

2020. márc. 12. 12:58
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, hogy követelőznek.

Tisztasági csomag az alap.

Gyümölcsnaptár van nálunk, és kb 1,5 havona kerül ránk a sor. Akkor "kell" vinni gyümölcsöt. De van, hogy szólnak, hogy sok van még nem szükséges.

De a gyerekek is unják az alma banán, narancs kombinációt. Így szoktunk bevinni magvakat, zöldséget a reggelihez, lekvárt, mézet stb. Télen vittünk teákat. szörpöt nem szoktunk.

Nasikat ünnepekre viszünk, ott úgyis maradni szokott, abból néha kapnak csak úgy a gyerekek.

2020. márc. 12. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!