Más óvodában is ilyen követelőzőek?
Alap,hogy adni kell be tisztasági dolgokat,WC papír,stb.
Gyümölcsöt ,Szörpöt ...jah és nem is mindegy milyet.
Én otthonra is saját márkás szörpöt veszek nem közel 1000ft os Piroska meg tököm tudja.
És kb minden héten van valami amire kérnek. Az ebéd befizetése sem olcsó pedig.
Nem arról van szó,hogy sajnálom de soknak tartom. Nem konkretizálom de ez Hajdú-Bihar megyei állami ovi .
A szörp helyett kérhetnének inkább gyümölcsöt. Én cukormentes szörpöt iszok, de így is itatja magát. Vízre kellene őket szoktatni. Pl az alma most nagyon olcsó, akár egy szatyorral is lehetne venni, nem vinne csödbe.
Bocsi, de ez a szörp kiakasztott
Esetleg javasold a legközelebbi szülöi értekezleten, hogy mindenki adjon be meghatározott összeget havonta, amiböl ök veszik a gyümölcsöket, szörpöket, stb.
(De amit nem értek, óvodában miért kapnak a gyerekek - agyoncukrozott - szörpöt inni? Nekem ez nagyobb probléma lenne!)
Akkor igyanak vizet.
Regen nem ittunk napi szinten Cappyt meg szörpöt ,csak néha!
Nem az,hogy még válogatnak milyen....
Nem is jarok olyan üzletbe ahol az kapható Pennyben meg ilyen nincs.
Fogalmam sincs ezt kérték!
Otthon vizet iszik meg néha ezt a Penny Bibó üdítőt.
Kezdem azthittme csak mekem sok 22 gyerekre ennyit költeni azért pl 22banán nem olcsó mert mondjak jaj megint alma ?!!
Kiakadtam ,
De minek a szörp? Én sem értem. Igyon otthon szörpöt, üdítőt, aki akar.
Meg mi van azzal, aki nem akar ilyeneket adni a gyerekének??? Azt hogyan oldják meg?
Elég nehéz így is megoldani, hogy nem mindig ilyeneket akarjon inni.
22 gyereknek 4-5 db banán semmi,vegyes csoportos.
Ezeket mindig beadtam és befizettem eddig de most úgy megsértettek vele,hogy akkoris csak a jólneveltség miatt nem válaszoltam vissza hogy jaj ha ez Nemjo akkor hazaviszem és szövegeljenek annak aki semmit sem hozott( mert vannak olyanok is és megjegyzem nem a legszegényebb)
Igazad. Eleve azért is hülyeség az ilyen, mert mindig kellemetlenség van belőle. Ki, mit hozott, mennyit, hozott-e egyáltalán.
Jobb lenne közösbe beadni pénzt, ami fedezi a gyümölcsöt, és vegyék meg az óvónők. Szörp meg nem kell.
Mondjuk gyümölcsöt is ehet otthon a gyerek.
Elvileg ezt a Piroska fajtát kellene, de egy az k.vdraga , meg helyben nem kapni ,nekem is csak a penny esik útba ott nincs.
Nekem sok volt 22 főre venni mindig mindent ,oké az ember otthon is vesz de az csak 2-3db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!