Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más óvodában is ilyen követelő...

Más óvodában is ilyen követelőzőek?

Figyelt kérdés

Alap,hogy adni kell be tisztasági dolgokat,WC papír,stb.

Gyümölcsöt ,Szörpöt ...jah és nem is mindegy milyet.

Én otthonra is saját márkás szörpöt veszek nem közel 1000ft os Piroska meg tököm tudja.

És kb minden héten van valami amire kérnek. Az ebéd befizetése sem olcsó pedig.

Nem arról van szó,hogy sajnálom de soknak tartom. Nem konkretizálom de ez Hajdú-Bihar megyei állami ovi .

2020. márc. 12. 11:40
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

39 igen anyagilag nem mindegy hogy egy max 2 gyereknek veszek gyümölcsöt vagy kiló számra .

2-3kg kell belőle .

2020. márc. 12. 14:14
 42/56 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, nem vennék meg. Akkor nem ennének gyümölcsöt.

Nekünk mondta az óvónő, hogy sok gyerek otthon nem kap, és nem azért, mert nem tudnák megvenni. Sok meg finnyás és a csordaszellem miatt esznek. Na meg könnyebb kibontani egy zacskó nasit, mint gyümölcsöt felvágni, pucolni stb.

Én írtam, hogy zöldséget is szoktak kérni. Van, hogy kapnak vajas kenyeret és ennyi a reggeli. Sokan így nem eszik meg (én sem szívesen enném), de ha karikáznak rá paprikát, akkor többen megeszik.

Vagy a kalács is jobban csúszik lekvárral vagy mézzel.

Az én gyerekem szerencsére itthon sok gyümölcsöt és zöldséget eszik, így számomra mindegy lenne, hogy kap-e gyümölcsöt vagy sem az oviban. Viszont annak örülök, hogy nem éhezik, mert nem eszi meg a reggelit.

Pest megyei ovi.

2020. márc. 12. 14:47
 43/56 anonim ***** válasza:
78%

A fejekben van nagy gond és ezért nem változik itt semmi. Egyáltalán nem kéne, hogy alap legyen minden szt külöm megvenni a szülőknek. Annak kellene alapnak lenni, hogy van az oviban, kórházban wc papír.

Am meg ez a szörpöztetés kész vicc, meg az egymás túllicitálása a drága szörppel.

Az auchanos fehércsokis torta kvafinom, én ajánlom. Esküszöm jobb volt mint a cukiban rendelt. Na ennyit erről.

2020. márc. 12. 15:12
 44/56 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs mit tegyek .veszem továbbra is de ha még egy beszólast kapok elfelejthetnek.

A tortát mi cukrászdában vettük ,igazából volt hogy láttam fotón nem is tudom meg különböztetni hogy Nah ez most Auchan torta vagy milyen.

Blokkról tudják ők is csak szerintem.

2020. márc. 12. 16:34
 45/56 anonim ***** válasza:
52%
7es vagyok. 27 gyerek van a csoportban, terméstetesen úgy viszünk gyümit, rágcsát, hogy mindenkinek jusson. Nekünk van gyümölcsösünk, minden ősszel viszünk 10 nagy láda almát a csoportnak. De ha ő soros a gyümölcsnappal akkor pl. banánt vittem első alkalommal 31 darabot (óvónéniknek, dadusnak is), második alkalommal 2 kis láda sparos mandarint és 3 dobozka kivit.
2020. márc. 12. 17:44
 46/56 A kérdező kommentje:

Nah igen ,hát bevallom ez nekünk sok lenne. Mikor A 22 db banánt megvettem is csak lestem,hogy mennyi.

Akinek kertje van ilyenkor szerencsésebb,nekünk van szilvafa de még szílvát se vihettem ingyen mert apósom hogy jaj az kell a cefrébe vegyek valamit....

2020. márc. 12. 17:57
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Havi 500 ft csoportpénz és 3 havonta tisztasági csomag. Meg majdnem minden hónapban plusz 500-600 forint körül de műsort rendeznek ebből, vagy bűvészt hívnak vagy mikor mi, kis szórakozás ami nyilván nem ingyen van.

Nyíregyháza

2020. márc. 12. 18:25
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

46-ra:

Na, te is meg vagy áldva apósoddal!

Nehogy az unokája és óvodás társai egyék meg a szilvát, inkább legyen belőle pálinka! Szédületes milyen nagypapák vannak!

2020. márc. 12. 20:59
 49/56 anonim ***** válasza:
91%

1. Nagypapa nagyon durva arc lehet :D

2. Piroska tescoban 600 körül van, de sokszor akciós 500 körül, lényeg hogy én sem adom a gyerekemnek

3. bölcsiben a gondozó azon csodálkozott, hogy a 2,5 évesem nem szereti a kecsapot???? wtf? kecsap??? Megkértem őket, ne is erőltessék.

2020. márc. 12. 21:58
 50/56 A kérdező kommentje:

Igen nagypapa ilyen sajnos...😀

Kidühöngtem magam ,viszek be mindig amit kell csak azért mindig van ami idegesít.

😊

2020. márc. 12. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!