Óvodában nem akar aludni, sír és vígasztalhatatlan. Mit csinaljak?
Igazából az óvónő feladata lenne ezt megoldani. Es meg is kellene oldania.Nem szép, hogy téged terhelnek vele.... dolgozol. Muszáj ott aludnia.
Bölcsődében dolgoztam ott is elaltattunk minden gyereket, pedig ők kisebbek. Egy 4 éves már ertelmes. Mi is volt akit ringattunk, volt akit szorosan kellett ölelni, mindent bevetettünk, hogy megnyugodjanak a kicsik és sikerült is.
Nem hiszem.hogy ne lehetne megoldani.
Napközben jókedvű?
Ő mit mond miért sír?
Lehet, hogy nem ártana neki egy kis arcmosás. Lehet, hogy meghökkenne, és rájönne, hogy óvónéni a főnök!
Beszéld meg az óvónőkkel!
Lehet, hogy pont arra van szüksége, hogy kizökkentsék ebből az állapotból. Utána tuti elaludna, vagy legalábbis feküdne csendben.
Ez sajnos néha "dominanciaharc". Baja nem lesz tőle.
Bocsi, nem bunkóság, de sokat használ néha egy kis arcmosás. Ritkán alkalmazzuk a bölcsiben, de tényleg bejön. Már csak annyi, hogy a mosdóban már csak ketten vannak (gyerkőc, óvónéni) sztem tök jó lehetőség picit beszélgetni közben a gyerekkel, érzi, hogy most csak rá figyel, megnyugszik közben, kizökken ebből a letargikus állapotból. Majd mikor már teljesen megnyugodott, kézenfogva visszasétálnak.
Igazából nem értem, mit várnak tőled, hiszen az ő "munkájuk" elaltatni a gyerekeket. Nem hiszem el, hogy nem találják meg azt a módot, ami segítene a picidnek az alvásban.
(bölcsiben dolgozom)
Ha visz magával otthonról egy alvós plüsst,párnát valamit az sem segít?
Illetve nem lehet hogy alvásidőre már nagyon elfárad és azért lesz "hisztis"?
Akkor is az óvónéni feladata ezt megoldani. És nem a tiéd.
Te max annyit tehetsz, hogy beszélgetsz vele esténként.
Valamint hétvégén sokat hagyod másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!